madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Fortsatt sjukstuga

Bloggar från min iphone, Dagbok, Enya, Leia, Leon Permalink0
Hej! 
Det är torsdagkväll och jag får för ovanlighetens skull spendera den hemma. Sitter i soffan under en filt och tittar på hockey. Det känns både mysigt och nästan lite unikt. Det är ju inte så ofta jag är hemma vardagskvällar, eller jo en kväll i veckan. Jag skulle egentligen jobbat inatt, men är ledig då jag ska vara på planeringsdag imorgon. Hela Aleris specialistvård, Nacka ska ses på en konferensanläggning här i Haninge. Men tyvärr kan jag inte vara med. Enya är fortfarande sjuk och Jon hade inte möjlighet att vara hemma imorgon. Det känns lite trist, men sånt är livet. 
Enya har ju varit hängig i en vecka nu, men först de sista två dagarna har hon haft feber till och från. Särskilt när hon sovit. Hon har vaknat helt dyngsur efter varje sovstund. Leia är bättre i halsen och har ingen feber längre. Nu är hon däremot jätteförkyld och hostar, stackars mina tjejer. 
Härom kvällen när det var 100 grader i köket och tjejerna var pigga, fick vi ett infall. Vi packade ihop lite badkläder för att åka ner till Krokodilbadet och svalka oss. Tänkte mest bada fötterna... Men det dröjde ju inte så länge innan alla tre var i vattnet.  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Goa ungar 💕. 
Nu hoppas jag att tjejerna piggar på sig och blir helt friska. Leia får stanna hemma imorgon med för att få en extra dags vila när hon ändå varit borta hela veckan och så kan hon förhoppningsvis gå på sin kompis Sagas tjejkväll imorgonkväll. 
Kram 

Till top