madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Vilken revansch

Inte trodde jag att dagen skulle sluta så här, när vi vaknade imorse. Å, inte är den slut än! 
Vi hade en kväll, natt och morgon med kaskadkräkningar x fler. Blä, och fy!!! Men framförallt, stackars lilla Enya. Trodde att det var över, då hon inte kräktes på hela tisdagen. Däremot var hon jätte lös i magen och jag vet inte hur många blöjor vi bytte igår. Så hon fick välling till kvällen och somnade gott. Tre timmar senare började det igen och sen var det igång. Många vändor till duschen blev det och jag är så glad för tvättstugan som verkligen fått leverera senaste dagarna.  (null)
När det började närma sig lunch och Enya fått behålla sin vätskeersättning några timmar, gick vi ut. Hon blev så mycket piggare efter att fått behålla vätskan och förvandlades från en urlakad liten trasa till en rätt pigg lite tjej som lekte lite 🙏🏼. 
Det gick inte att motstå vädret och frisk luft har ju ingen dött av. Enya somnade gott och jag promenerade en sväng. Underbar blå himmel och solglasögon-premiär blev det. När vi kom hem fortsatte Enya att sova och jag började skura rent farstukvisten och dörrmattan Enya kräkts ner häromdagen.  (null)

(null)
Hittade denna fina sten längs husväggen. Såg det som ett tecken. Leia kom hem och vi pyntade lite påskinit i körsbärsträdet??? på framsidan. Sen vaknade Enya och vi åt lite mellis ute i solen. 
(null)
(null)
(null)

(null)
En stund senare kom Leon och vi fortsatte att vara ute och möta våren. Helt underbart. Vem hade trott detta om eftermiddagen när vi vaknade upp i spy-misär!
(null)

(null)
Kram från vårsolen ☀️
Till top