madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Grattis Camilla - en sväng till Motala

Dagbok, På äventyr Permalink0
I lördags den 9 juni tog min syster Camilla examen och jag och Leon åkte till Motala för att fira henne! Vi delade på familjen denna gång och Jon och tjejerna stannade hemma. Leia skulle dels på ett bowlingkalas och sen hade hon avslutning med gymnastiklaget då de skulle ses och fika och spela brännboll och så i Rudan.
Jenny, Saga och Noel kom och hämtade oss på lördagen vid lunch och så rullade vi mot Motala. Camilla och hennes klasskamrater hade på förmiddagen haft en avslutning inne i Linköping och fått sina broscher och så. Vi var inte med på det utan dök upp kl: 16 när festen började.
Jag är så otroligt stolt över min syster som tagit ännu ett stort steg i livet och som vanligt lyckats och gjort det på bästa sätt! Nu har hon förutom allt annat hon tagit sig för i livet, dubbla universitetsutbildningar. Civilekonom och nu sjuksköterska till min stora glädje. Grattis till din sjuksköterskeexamen Milla och stort lycka till med nya jobbet och de fortsatta planerna att bli barnmorska. Kanske blir vi kollegor någon gång i framtiden?
 
Dom hade fixat och förberett så fint och även denna dag sken solen från en klarblå himmel och värmen var lika hög i luften som hos alla som kommit för att fira Milla!
Lite mingel innan maten. Ludvig och Wilma var värdar för kvällen och skötte sig så bra så att moster Ninni (jag för er som inte vet) fick tårar i ögonen. Blir blödigare och blödigare ju äldre jag blir. "Gråter du nu igen", brukar barnen säga.
Tänk att dom blivit så stora, VUXNA! Helt galet! Ludvig och Camilla har ju pluggat på samma campus i Linköping de här tre åren, då Ludde går läkarlinjen där. Inte alla som kan gå och äta lunch på skolan med sin mamma inte. Min guddotter Wilma fyller 18 nästa år och tar studenten 2019, helt ofattbart det med. Minns det som igår när vi var på hennes dop! Nu är hon vuxen och en helt underbar och vacker tjej som är omtänksam och godhjärtad som få!
Min andra guddotter Saga! Också en helt fantastisk tjej på alla sätt som jag är så glad att jag får ha nära och följa och finnas för. Är så glad och stolt över att Saga vill gå i mostrarnas fotspår och bli sjuksköterska hon med.
Min fina badkille som tyckte det var kul och mysigt att åka iväg lite själv med mamma, men framförallt få träffa alla kusiner.
Camilla och hennes gymnasiekompisar Åsa och Mari.
Min andra vackra syster Jenny och hennes Saga!
Camilla och Vilgot och Alva, nr 4 och 5 i syskonskaran.
Den här killen var i himlen då han fick göra det han gillar allra bäst, hur mycket som helt, nämligen BADA! Jag vet inte hur många timmar han låg i, men det var timme efter timme. Det var ju svårt att säga att han skulle gå upp då det var 28 grader i poolen och barnen hade så kul. Nu går tjatet där hemma. Mamma, kan inte vi också skaffa pool.....snäääälla!!!
Den här fina killen börjar också bli stor! Kan man få pausa lite ett tag, hinner inte riktigt med.
Så där framåt midnatt hamnade även de vuxna i poolen och det badades i den tropiska natten innan det blev lite vickning och vi sen gick och lade oss och sov i mammas och pappas husbil.
Söndagen bjöd på ännu en strålande dag och vi stannade hela dagen och passade på att umgås och sola och bada.
Sen blev det en lång resa hem, då det var mycket trafik och många olyckor längs vägen. Totalstopp vid Nyköping bl.a., men det gick ändå bra då vi stannat och ätit och varit på toa och köpt dricka och så strax innan. Lite annorlunda upplevelse att knalla runt på Sveriges största Europaväg sådär en söndagskväll!
Tack för en minnesvärd helg!
Kram
Helena
Till top