madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Fredagsfix

Hej!
Kikar in för att önska trevlig helg! Det är fredag idag, jag är ledig och barnen är i skolan/förskolan! Idag sprudlar jag av energi! Finns det nån bättre känsla när man är ledig och allt! Vill plötsligt ta tag i och fixa med allt på en gång! Bara att passa på 😊. Grejar med både det ena och andra med ett leende på läpparna. Saknar så när jag inte känner så här. Vet inte om jag förskönar eller minns fel. Men tyckte att jag var så här jämt förr. Alltid pigg med massor av planer, energi, kreativitet och ett driv som sällan tog slut. Eller är det bara dessa dagar från när Leia och Leon var mindre, som jag minns. Hur som helst försöker jag njuta och ta tillvara på dagarna när energin och inspirationen infinner sig och inte känna mig dålig de dagarna när jag inte orkar göra mer än det som måste göras. 

Som vanligt önskar jag att jag hann skriva oftare. Det är så mycket jag vill dokumentera och dela med mig av. Kanske hinner jag skriva lite imorgon när jag sitter i bilen. Jag och Leon åker till Motala imorgon fm. Vi ska fira min syster som tar examen. Är så stolt över min syster som trots sju barn just avslutat sin andra universitetsutbildning. Nu är hon även sjuksköterska med siktet inställt på barnmorska. Så roligt! Nu är vi "systrar" i dubbel bemärkelse. Vi delar på familjen lite denna gång. Leia var bjuden på bowlingkalas hos en nära vän och ville inte missa det. Och jag och Leon får lite kvalitetstid ihop vilket är mysigt. Vi är tillbaka på söndag och hinner nog lagom hem till Leias gympavslutning nere i Rudan. 

Jag och barnen åkte en vända till Ikea igår em. Jag har beställt ett gäng posters på nätet och skulle bl.a. köpa ramar till dessa. Ska fixa en tavelvägg i vardagsrummet och så köpte jag en hylla och lite smått upp till allrummet. Nu ska det sista fixet bli klart och jag kommer såklart visa när det är klart. Ska försöka fixa lite inlägg om huset och bjuda på. Vet inte ens om alla rum är fotade. Tycker själv att sånt är jättekul att kika på och jag gillar att kika tillbaka på våra egna "hemmabilder". Veckan efter midsommar åker jag tillbaka til Sthlm själv och Jon och barnen blir kvar på Öland. Kommer visserligen jobba, men ska försöka fixa lite hemma med som som blivit kvar. Bl.a. klädkammaren och garderoberna ute i garaget behöver rensas och organiseras.  (null)
Goa och glada ungar igår efter köttbullemiddag på Ikea. 

Nej, nu ska jag sätta fart och fortsätta att plocka och fixa. Ska börja med att sätta i Leias nya sängkläder. Har bara ett par timmar på mig sen måste jag till maxi innan barnen kommer hem kl 14. Vi ska då åka direkt till Sickla. Leon ska bjuda sin kompis Wilma på bio. De ska se nya Lassemaja filmen och jag och Leia ska kika lite i butiker under tiden. Wilma bjöd med sig Leon på Bounce förr, förra fredagen och nu ville Leon göra något tillbaka, särskilt eftersom han missar Wilmas kalas nästa söndag då han och Jon åker till Öland redan nästa lördag. 

Ha en jättefin helg!
Vi hörs snart igen!
Kram 💕

Till top