madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Semesterpaus

Hej!
Har haft en skön semesterpaus från blogg, sociala medier och framförallt mobilen. Skönt! Men tråkigt, för det innebär också att det blivit lite fotograferat de två första veckorna på ledigheten. 
Idag har vi en skönt mellandag, inget annat på agendan än att tvätta och packa inför imorgon. Då åker vi till Öland för att fortsätta semester några veckor där. Det har varit väldigt skönt att ha haft lite tid för ledighet hemma. Nu har vi haft chans att bo in oss och njuta av huset. Vädret har ju varit och är helt galet, och denna sommar kommer garanterat att gå till historien. 
Idag är det lite svalare, bara 26 grader i skuggan. Senaste veckan har det varit över 30 grader varje dag vilket ju är helt otroligt! Tänker på alla gamla och sjuka som måste lida hårt i värmen. 
Sitter just ju i vår mysiga paviljong och njuter en stund. Detta är helt klart min bästa födelsedagspresent på länge. Vi har verkligen suttit här morgon, middag, kväll! För att hitta skugga på dagen och för att mysa på kvällen. Älskar att man kan sitta ute fram på nattkröken utan att det blir kallt.  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Just nu har jag en fin utsikt när Jon och Enya håller på att tömma poolen. Dom passar på att vattna lite vilket är väldehövligt i torkan.  (null)

(null)
Dom stora barnen träffar kompisar idag och vi alla är nog lite loja idag efter en heldag på Grönan igår! Vilken lyckad dag! Knappt några köer alls och barnen åkte nåt kopiöst. Leon som hade längden inne för allt var lycklig. Ikaros blev favoriten och jag tror han åkte den ca 60 ggr. 105 ggr enligt honom själv 😉. Jon och barnen var där när dom öppnade kl 11 och jag och Enya kom efter på eftermiddagen. Dels för värmen men också syster och hennes familj var kvar hos på morgonen. Passade på att städa lite snabbt i huset innan vi åkte efter.  (null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Enya tyckte att det var ett äventyr att bara få åka buss, tunnelbana och båt 😊. Men hon älskade också att åka karusell. Nyckelpigan blev favoriten och hon lär bli lika åktokig som resten av sina syskon. 
Nu är tvätten klar och jag det börjar bli dags för lunch. Vi har ställt om dygnet lite och hela familjen sover till 9-10 och är uppe sent om kvällarna. Får skriva lite mer sen om vad vi gjort, men först måste jag göra lite nytta. 

Hörs sen!
Helena 

Till top