madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Sommar på Öland

Bloggar från min iphone, Dagbok, På äventyr, Öland Permalink0

Hej på er!
Det är söndag och idag och vi har varit här på ön i exakt en vecka! Vi har det fantastiskt och även om dagarna flyger fram, känns det som om vi varit här bra länge. 
Värmen forsätter ju att regera i landet och likaså här vilket innebär att det blivit mycket sol och bad. När det är 30 grader varmt orkar man inte så mycket annat. 
Vi har haft fyra stranddagar under veckan och besökt fyra olika stränder. Ombyte förnöjer 😊.  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Idag har jag haft en lugn dag med lite egentid några timmar. Kände mig lite "off" idag när jag vaknade. Ägglossning på gång och det känns alltid lite i kroppen. Annars är jag så glad över att jag mår bra nu! Hade en riktigt tung svacka innan semestern på ett par veckor. Kände nästan lite ångest inför semestern då vilket var hemskt. Nu känner jag mig pigg, glad och har ork och lust att göra saker. Ingen är gladare än jag. 
Nu har jag fått vara för mig själv en stund. Jon och barnen har varit på marknad och ätit lite lunch. Det behövs inte en så lång stund. Bara skönt att få samla tankarna, inte bli störd när man sysslar med nåt, ha det tyst, läsa en blogg eller två. Ja, ni vet! Nu kom just Jon hem och lämnade av Enya. Dom andra skulle åka ner och bada en snabbis. Enya somnade på en gång, klockan 17, snacka om att familjen ställt om dygnet. Får väcka henne snart, så det inte blir nattsudd allt för sent ikväll igen.  (null)

Imorgon ska vi träffa Sisela med familj. Ska ringa henne nu och planera lite vad vi ska hitta på. Om vi åker till dom i Kalmar eller om vi ses på nån strand. På tisdag sen åker jag och Jon iväg en sväng. Vi ska till Eriksberg och utnyttja Jons fina 40 års present. 

Igår var Gunnar och Julia här och åt middag. På dagen fick Leia och Leon åka med gudfar/farbror Gunnar till Julias glasscafe och sen till havet för att bada med hundarna - lycka! 
(null)
Trångt men mysigt uppe hos oss!
(null)
(null)

Kusinerna hade fredagsmys ihop och spelade Gangster häromkvällen. 
(null)
Efter 2,5 timme utan vinnare fick de avsluta och fortsätta morgonen efter.  (null)
Häromdagen flydde vi värmen och åkte på lite shopping i Kalmar. Vi gjorde en hel del fynd på rean och hade en mysig dag.  
(null)

(null)

(null)

(null)
Barnen var på det årliga traktorracet i med farmor och farfar i onsdags. 
(null)

(null)
Jon och jag passade på att äta och dricka lite gott och spelade kort på balkongen.  (null)

(null)
Och så var vi ju på grillning och konsert i Gillberga första kvällen vi kom. Det var magiskt i solen.  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ja, vi hunnit med en hel del under veckan som sagt. Och nu har vi ytterligare en vecka framför oss. 
Hoppas ni har en skön sommar ☀️


Till top