madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Jag har bestämt mig

Bloggar från min iphone, Dagbok, Me, myself & I Permalink2
God morgon!

Galet seg morgon idag! Hur kan det kännas så olika att vakna upp? Har sovit hela natten, men ändå vaknar man och känner sig så trött att man skulle göra vad dom helst för att ligga kvar i sängen. Ryggen värker och allt sitter verkligen fast. Varför är det så?! Nu har vi varit uppe ett par timmar och det börjar lossna. Skönt! Det är hemskt att känna känslan av att allt man ska göra känns så himla jobbigt. Men nu så är det bättre! Det blev bättre i samma stund som jag började sätta ord på det. 

Jag och Enya är hemma hela den här veckan! Välbehövligt och så skönt! Igår gjorde jag något som jag funderat på ett tag, särskilt senaste veckan. Jag sade upp mig från KAVA. När jag väl bestämt mig kändes det så rätt. Förutom att det varit jobbigt med en av kollegorna, så är hela situationen ohållbar i längden. När jag väl började släppa fram känslorna, blev det solklart. Jag har inte tid att slita ut mig i onödan, särskilt inte när man inte får någon uppskattning för mödan. Gänget och stämningen på natten på avdelningen var inte alls vad jag hoppats på. Jag kan inte jobba med kollegor som inte bryr sig om varann, som man inte kan lita på. Man är alldeles för beroende av varann, särskilt på natten för att detta ska vara en hållbar situation. Jag vill inte komma hem från jobbet helst slut både mentalt och fysiskt. Jag vill fortsätta att finnas till för familjen till 100%, det är det viktigaste! Att utmana sig själv, få uteveckla sin kompetens, får vänta ytterligare några år. Tiden finns till det också, men inte just nu. Barnen har man bara till låns och jag vill ta tillvara på den tiden. Att en av mina gamla kollegor på Nacka, lagom är färdig med sin distansutbildning till distrikta, kunde ju inte komma mer lägligt. Jag kommer att gå tillbaka till mitt gamla jobb om en månad och det känns så skönt. Chefen är jätteglad, mina kollegor tar tillbaka mig med öppna armar, men gladast av är jag! Ingen mera stress, varma, omtänksamma kollegor, inga mera helger och storhelger. Detta kommer att bli så bra! 

Nu måste vi skynda på! Snart ska vi möta Maggan och hämta henne på verkstan där hon lämnat sin bil. Sen åker vi till Ikea. Jag har en hel del att reka inför flytten. Ikväll ska vi över till huset och träffa nuvarande ägarna. Det blir nog en hel del mätande och gå igenom lite praktiskt. 

Ha en fin dag!
(null)

Till top