madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Hej, hej Vabruari

Bloggar från min iphone, Dagbok, Enya Permalink0
Hej! 
Här kommer ett snabbt inlägg från vab-träsket. Det är andra veckan hemma med sjuka barn. Leon insjuknade med hög feber i tisdags. På torsdagen blev Leia och Enya dåliga, Enya hade över 40 graders feber. Verkar vara influensa även om den tett sig olika för dom. Leia och Leon var okej redan i helgen, men Enya är fortfarande sänkt. Ingen hög feber men snorig, hostig och väldigt trött. Hon äter knappt heller men jag är glad att hon dricker sin välling. 
Lite bilder från de senaste dagarna. En promenad är skönt för både mamma och dotter när man bara är hemma hela dagarna. Jag jobbade i helgen, men blir hemma hela denna veckan. 
(null)
(null)

En glad överraskning var detta kök vi köpte av en granne i helgen. Hon gör små ansträngningar och leker en lite stund, men mest ligger hon i soffan och tittar på Pippi Långstrump.  (null)

(null)

(null)

(null)
I söndags när jag vaknat åkte jag och Leia iväg på en myskväll ihop. Vi åt middag och gick på bio tillsammans, mycket lyckat!
(null)

(null)

(null)
Vi har även haft lite egentid tillsammans ett par kvällar i veckan efter middagen. Vi har åkt iväg och shoppat lite inför flytten som vi lämnat i förrådet. Bara 38 dagar kvar nu.......😊 (null)


Till top