madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Det går undan nu

Bloggar från min iphone, Dagbok, Hemma hos oss Permalink0
God morgon!
Vaknade tidigt idag. Tom en stund innan Jons klocka ringde 04:45. Leon kom just in och somnade intill, så nu lyssnar jag till två små gullungar som snusar så fint. 
Det blev inget bloggande förra veckan. Har tänkt på det flera gånger, men fick inte till det. När väl barnen var friska och åter på skola och dagis förra veckan åkte jag på en rejäl förkylning. Var ju ledig, så två dagar gick till att ligga på soffan å halvsova och kolla på OS. Kände mig bättre till helgen då det var dags att jobba igen. Jobbade mina sista nätter på KAVA fredag och lördag, så nu är den eran till ända. Det känns skönt på ett sätt, men jag kommer ändå sakna det lite. Nämligen själva jobbet. Tempot, allt omvårdnadsarbete och det avancerade medicin tekniska vi gjorde. Men, men. Det finns kvar och när jag har mer ork och tid kan jag återuppta det! 
I måndags var jag åter på Nacka. Vi hade en jätte lugn natt, så det var tvära kast. Jobbar där på fredag också och from nästa vecka går jag åter på schema. Kommer att jobba 92%, så lite mer än vad gjorde sist jag var där. 

På lördagmorgon, när jag kommit hem, åker Jon, Leia och Leon till Öland över sportlovet. Enya får stanna hemma och mamma och pappa hjälper mig med henne om nätterna när jag jobbar. Får se vad vi hittar på i helgen. Någon lite utflykt blir det nog. Kanske en sväng till stan? 

Idag ska jag fortsätta att packa lite. Hade ju tänkt få mer gjort förra veckan, men den där nedra förkylningen kom ju i vägen. Men vi har fortfarande gott om tid. Packar än så länge bara sånt som inte syns och som vi klarar oss bra utan. Sen lämnar vi kartongerna på Shurgard så det ändå är någorlunda ordning här hemma. Men i mellanåt blir det så här. Kan ju erkänna att det inte heller är så himla kul att städa å fixa hemma nu för tillfället. 
(null)

Imorgon är Enya ledig. Då får hon följa med mig till gamla jobbet. Ska lämna lite nycklar och kort och säga hej då. Sen blir det nog en tur till Ikea när vi ändå är i Huddinge för att köpa lite mer att packa i. Imorgon ska jag träffa Sofia och Michelle och äta middag, det var evigheter sen, så det blir mysigt. Ikväll ska vi till banken igen, nu ska vi göra allt klart inför att vi skriver den 12/3. Ja, det är något varenda dag så tiden springer iväg, vilket inget gör något alls nu när vi längtar så. 
Ha en fin dag! Det ska vi ha! Passar på att smita upp nu och ära frukost och göra mig iordning innan juvelerna vaknar. 
Kram
(null)

Till top