madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Hej å hå

Bloggar från min iphone, Dagbok, Hemma hos oss, Shoppat, inredning Permalink0
Hej, hej!
Måndag idag och en ny vecka är igång. Har just kommit hem. Har varit iväg och uträttat en del ärenden. Gjort nya fransar och köpt lite födelsedagspresenter och faktiskt köpt min andra julklapp. Blev lite mer nätshopping under tiden jag åt sushi i Farsta centrum. Vissa kör visst black week i år och inte bara black Friday. Var in på Jollyroom och klickade hem lite till Enyas rum. Lite tidigt kanske, men med upptill 70% rabatt kunde inte jag låta bli.  (null)
Bokhyllan kan vi använda med en gång. 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Helgen har som vanligt rusat iväg. Jag har jobbat, Leon varit på scouthajk med övernattning och även Leia på glitterparty med övernattning. Fast vi hade bestämt oss för att inte hålla på att fixa här hemma, är vi ändå igång. Jon har spacklat över ett hål i en vägg i Leons rum och sen målat, så det är klart. Nu gav han sig på hallen också. Vi bytte ut elcentralen för några år sen, så det har varit lite fult kring den nya. Nu är det spacklat och hallen blir nu vitmålad.  (null)
Jag jobbar resten av veckan så jag försöker få så mycket som möjligt gjort idag. Vi åker dessutom till Motala på lördag och sen är det visning. Imorgon ska jag och Enya in till stan på morgonen och träffa en ögonläkare. Vi har upptäckt en vit fläck på hennes ena öga som jag vill kolla upp. 
Nu ligger vår bostadsannons ute på nätet och jag hoppas och håller tummarna att det hittar hit lite folk på söndag. Det är så nervöst! Har haft lite ont i magen de senaste dagarna över allt som är på gång. Droppen var i fredagsmorse när jag skull åka från jobbet och inte bilen startade. Blev så ledsen och trött på att allt ska gå emot en på en gång. Men nu är jag och bilen kompisar igen. De nya vinterdäcken åkte på igår och bilen rullar igen. Batteriet hade laddats ur och laddade inte då en kabel till batteriet satt lös. Det var inte bilens fel, utan mitt. Och som belöning fick gamla Bettan sig lite omvårdnad igår med en tvätt 😊. 
Nu ska jag skynda ut och få upp julbelysning gen. 
 
Här är visningsbilderna från mäklaren. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top