madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Full fart

Dagbok, Enya, Hemma hos oss, Öland Permalink0

Vår lilla tjej knallar nu runt och tror att hon äger hela världen! Hon går/springer och vet precis var hon vill. Hon undersöker, tittar, lyssnar, plockar upp, smakar på allt som kommer i hennes väg. Jag tycker det är väldigt mysigt att få spendera lite egentid med Enya också och bara hänga med i hennes tempo utan att nåt annat stör. 

-

Vi vaknade imorse utan några direkta planer. Det enda var att vi väntade besök vid 10-tiden. Då skulle några komma och köpa våra numer fd utemöbler. Jag kastade ut en annons igår och bara några minuter senare var de sålda. Fick plocka bort annonsen efter ett par timmar då jag blev totalt nedringd. Det var uppenbarligen ett väldigt bra pris, vilket visade sig även när dom som köpte det skulle betala. Inget prutade här inte. Han gav mig nämligen 1000:- istället för 800:- som jag skrivit i annonsen 😊. Nu har vi dansbana på baksidan, men idag kommer förhoppningsvis nya möblerna. 


Sen åkte jag och Enya till Bauhaus och köpte ett dörrstopp till ytterdörren och lite skruv. Jag har köpt ett set med tre kubhyllor jag vill ha vid Enyas säng. Hon fick ju så mycket söta små saker i doppresent som jag inte vill ha liggandes i lådor. Så i brist på ett eget rum så får vi pumpa lite i hennes "hörna" i vårt sovrum.  Jon skulle satt upp dom innan han åkte, men hann inte då det blev lite snärjigt med tid. Nu blev det ett Helena-uppdrag vilket jag tar på största allvar. Det är bra att träna. Har ju nästan glömt bort hur man gör då jag ju har världens bästa på sånt. Hann få upp en hylla igår, sen fick vi besök. Fortsättning följer idag! 

Efter lunch tittade min morbror och fru förbi och tittade in nya altanen. Sen åkte jag och Enya och skjutsade Sam och Noel till Cityterminalen. Dom skulle flyga ner till Italien och ansluta till resten av familjen som campar vid Gardasjön. 

Vi åkte hem, vilade en stund på sängen och läste böcker. Lagade spagetti och köttfärssås och sen kom ett sms från världens gulligaste grannar. 

Såklart dom fick! Älskar när det blir sådär spontant. Nina och Hannu kom över och vi satt ute och pratade några timmar. Efter en stund sprack det upp och vi fick njuta av kvällssolen. Vi har bestämt att dom och barnen kommer ner till oss på Öland v 30 vilket ska bli så mysigt. 
Vek lite tvätt när dom knallat hem och kröp ner hos Enya som stökat även denna kväll. Måste nog ta tag i hennes nattningsrutiner snart då det allt oftare blir att hon vaknar efter en timme och hon är otröstlig om hon inte får ligga intill mig. Mysigt på ett sätt men lite frustrerande som igår när man har gäster. Vi får se hur det blir veckorna på Öland. 
Fick underbara bilder från Jon igår som varit i Sandviken på kvällen och barnen kvällsdoppat sig. 


Som sagt dagarna rullar på och går i ett även om de till en början är oplanerade. Igårkväll ringde min faster som jag träffar alldeles för sällan, så idag tittar hon ut till oss vilket blir mysigt ☺️. Fick också just ett samtal från DHL att möblerna levereras ikväll. Så det lär nig inte bli nåt nötande på soffan ikväll heller. Trodde jag skulle ligga och läsa och titta på film när Enya somnat om kvällarna 😉. Kanske hinner det nån kväll också innan veckan är slut. 


Ha en fin dag ☀️

Till top