madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Sjukstuga AB del 2

Bloggar från min iphone, Dagbok, Leia Permalink0

Ja, nu börjar vi kunna det här tycker jag. Usch och fy för baciller. Och ännu är inte Vabruari här än... Leia har nu varit hemma från skolan i mer än vecka och är sämre igen. Hon var ju rätt okej i helgen, men blev sämre på söndagseftermiddagen. Då började halsen göra mer ont igen, höger öra började värka och så lite frossa på det. Natten till igår var hon väldigt ledsen och hade svårt att sova pga örat. Hon har heller knappt ätit eller druckit senaste dagarna då det gör så ont att svälja. Så igår bokade jag tid på Infektionsmottagningen. Vi fick träffa en bra doktor, vilket inte alltid är fallet. Hon tyckte det var bra att vi kom. Det var dock inga bakterier som växte i halsen. Om det inte precis övergått till det, då syntes det inte på provet. I örat stod det en massa vätska vilken förklarade trycket hon känner. Mycket möjligt en begynnande öroninflammation. Hon ville att vi skulle komma tillbaka om två dagar om hon inte blivit bättre, då hon såg hur hängig hon verkligen är. 

Leia vaknade tidigt imorse, vid 4-tiden. Hon hade så ont och kunde inte ligga ner. Vid 7-tiden somnade hon om sittandes i soffan. Stackars liten! Så himla tapper och duktig trots allt elände ❤.  


Den här lilla skruttan är också lite ur form. Hon är för första gången i sitt liv gnällig. Kanske känner hon sig också lite hängig, tänder eller bara lite trött på att sitta på golvet, dax att börja krypa snart? Vad vet jag? 

Som ni märker har vi inte så mycket kul att bjuda på. Vi håller oss hemma och kurerar oss. Leon är iaf pigg och är i skolan. Jag försöker hitta på lite små projekt här hemma när jag inte pysslar om barnen. Man behöver lite annat att lägga tankarna på när man bara går hemma. Idag ska jag ge mina blommor lite extra kärlek och omsorg. 

Hoppas Du mår bra! ❤

Till top