madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Ännu en hektisk men rolig helg

Bloggar från min iphone, Hemma hos oss, På äventyr Permalink0

Det har varit fullchokade helger ett tag nu. Detta var ännu en sådan 😜. Nästa helg blir väl lite lugnare antar jag, då fokuset kommer att ligga på att packa och förbereda. Nästa måndag åker vi, wieeeeeh!!! 

Fredagen började med att vi var i NackaForum  igår på dan med Sofia och Olivia. Vi shoppade en del inför resan och fixade lite presenter. Sen blev det fredagsmys för hela slanten. 

Igår lördag var det dags för Ninas fruhippa. Eftersom dom smet i November och gifte på en strand i Florida, fick vi fira henne så här i efterhand. En otroligt rolig, lyckad och kärleksfull dag/kväll/natt. 


Det här säger väl allt! 😄

Resten av familjen hade också lite olika planer. Leia var på mellokalas hos Linnea och Leon hade Stella hos sig som sov över. 


Det blev ingen direkt sovmorgon idag. Klockan 10 var vi hemma hos familjen Lindståhl på brunch för att fira Saga som fyller 13 år på tisdag. Hipp hipp hurra!!!

Nu ska vi försöka hinna få lite ordning och städa här hemma innan eftermiddagens träningar börjar. 

Kram ❤

Till top