madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Mitt i veckan redan

Bloggar från min iphone, Dagbok, Enya, Hemma hos oss, inredning Permalink0

Hej, hej onsdag!


Å, hej vardag och rutiner! Tycker vi kommit in i snurren bra efter skolstart. Jag är extra tydlig och rätt tjatig just nu för att allt ska sätta sig igen. Vet att allt funkar så bättre när vi följer ganska strikta rutiner, särskilt för Leon. Det är så skönt sen när allt går av sig själv och man slipper tjata för mycket om vad barnen ska göra och när. Jag har också förberett Leon på vad som gäller imorgonbitti och vad han ska göra då. Han ska få vara kvar hemma med Leia på morgonen när Jon går till jobbet. Då gäller det att han går upp när klockan ringer (det minsta problemet) och sen äter frukost och klär på sig innan jag kommer hem strax före kl 8. Hoppas och tror att det kommer gå fint. Skönt för Leon att slippa tidigt morgonfritids och även för Jon som då "bara" behöver lämna Enya tidigt. Känner mig lite orolig för hur det ska gå att lämna Enya så tidigt. Hon brukar ju inte ens vara vaken då. Personalen skulle iaf se till att hon fick träffa och bekanta sig lite med dom som öppnar torsdag och fredag. Vet att det kommer gå bra så småningom, men just nu värker det i mitt hjärta. Även idag blev Enya lite mer ledsen när jag lämnade. Hon börjar väl förstå nu att detta är på allvar. 

Älskade lilla unge 💕.

Ikväll går jag på mitt schema på Nacka igen. Jobbar ons, tor och fredagnatt denna vecka. Ska greja lite här hemma och sen försöka sova en stund. Planerar en långprommis innan jag hämtar Enya. Tänkte hon skulle få stanna till kl 15 idag så hon får testa att äta mellis också. 

Hann in en sväng på Blomsterlandet igår efter sushilunch med Maggan. Köpte lite olika blommor och fixade lite höstfint hemma. Tänk vad lite som behövs för lite extra trivsel! 


Helena 

Till top