madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Äntligen fick vi fira Enya

Bloggar från min iphone, Dagbok, Enya, Hemma hos oss Permalink0

Skulle ju såklart inte ropat hej redan i måndags. Hade lagom ändrat planerna och bjudit in till kalas på onsdagen istället när det var Jons tur. Han satt på toaletten halva natten och var riktigt dålig i magen. Kalaset ställdes förstås in för andra gången och det kändes allt lite tråkigt alltihop. Likt för barnen var det snabbt över även för Jon. Men natten efter fick han feberfrossa. Antagligen av ren utmattning då han var tvungen att jobba dagen efter och körde på hela dagen fast kroppen var helt tömd på energi. Kändes lite typiskt då jag skulle jobba tisdagsnatten. Men det gick bra, barnen skötte sig exemplariskt så Jon fick sova. Vi hade också en bra natt på jobbet 😊. 


Igår stannade Jon hemma på förmiddagen tills Enya skulle sova. Han bäddade ner henne bredvid mig vid 11 och vi sov gott till 13. Sen var det bara att skutta upp. Kl 14 skulle jag nämligen på Leons utvecklingssamtal. Hämtade Leia som fick med sig Enya. Dom gick till parken och gungade under tiden 😊. Tycker det är viktigt att vara där 100% för Leon, vilket kan vara svårt med en 1 åring med. Det var en fröjd att vara på samtalet som Leon höll i själv. Han är riktigt duktig i skolan och har ju gjort otroliga framsteg det här året. Jag blev så rörd så det tårades lite i mina ögon. Leon undrade varför jag grät. Och jag sade att det var lyckotårar för att jag är så stoltöver  honom. Då växte han ytterligare litegrann 😊. 

När vi kom hem började vi baka tårta och fixa. Vi hade bestämt att vi skulle ha lite kalas bara familjen efter middagen. Barnen gjorde jordgubbstårta. Efter middagen dukade vi fint ich äääntligen fick vi gratulera Enya ordentligt. 

Enya fick smaka tårta, och det var ju självklart väldigt lättätet 😉. 

Som vanligt var paketen inte jätteintressanta. Papprena och snörena är ju däremot kul när man är 1 år. 


Imorgon blir det kalas igen. Leia och Leon har bjudit in några kompisar och ordnat ett eget kalas till sin lillasyster. Idag har Leia och Saga fixat Babblarna-tårtan som dom planerat i månader. 

Imorgon när skolan slutar är det jag som tar med mig ett helt gäng ungar från skolan. Sofia och hennes barn kommer också och vips blev vi 13 personer 😜. Det blir kul och en fartfull start på helgen. Lite senare ska Leia iväg på genrep inför lördagens våruppvisning med gymnastiken. Jon och grabbarna ska ha den årliga långhållsskjut-tävlingen på lördag, så han blir borta tills på söndag. Det kommer kännas extra skönt med långhelg. På måndag den 1 maj ska vi på Olivias 1 års kalas. Den helt ljuvliga kaninen Enya fick av Camilla med familj. Vi har döpt henne till Milly. Till fick Enya också lite andra virkade kläder man kan byta till. Så söt 💕


Trevlig helg 
Helena 🌸

Till top