madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Höstmys

Bloggar från min iphone, Dagbok, Enya, Hemma hos oss Permalink1

God morgon!
Idag är hösten och hälsar på på riktigt. Det regnar ordentligt och jag tycker det känns helt okej. Vi har haft en fantastisk september och vi har säkert många fina, soliga höstdagar kvar att njuta av. Idag njuter vi inne i regnet.
Enya var på 5 månaderskontroll igår och gick tre olika vaccinationer. Vaccin mot rotavirus och en spruta i vardera lår. Fy, stackars liten. Jag brukar vara inte vara blödig när det gäller sånt, men när Enya lugnat sig efter första sticket och sen fick det andra och blev superledsen, kunde inte jag hålla tårarna tillbaka. Den andra gör tydligen riktigt ont och Enya somnade efter lite mat gott och sov en stund. Hon verkar vara en otroligt tålig tjej som inte gnällde nåt mer än vanligt på kvällen. I natt har hon haft lite feber men har sovit som en stock mellan 20 och 05. Efter att vi lämnat syskonen och Enya fått bada en lång stund sover hon nu gott i sin säng 💕.

Ha en fin dag!

Till top