madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

God måndag

Bloggar från min iphone, Dagbok Permalink0

Hoppas ni mår bra och liksom jag gillar måndagar. Kanske är det lite lättare att gilla dom när man är hemma 😉. Men även annars känns det skönt tycker jag. Som en nystart på nåt sätt där allt är möjligt. Vi har alltid lite sovmorgon på måndagar vilket också är skön start. Leia börjar 8:30 och Leon 9:00 och jag behöver inte stiga upp förrän 7:00 😊. Nackdelen är ibland istället att det finns för mycket tid och det hinner börjar grejas med annat. Imorse tyckte barnen det var jätteroligt att leka med lite av de nyheter jag plockade ner från vinden igår. Undrar allt vilka som tyckte det var roligast? 😂

Efter att vi lämnat barnen i skolan blev det en spontanprommis till Maxi med Sofia och Olivia. Lite handling och sen en kaffe på Starbucks innan vi knallade hem i det kyliga men soliga vädret.

Tur att Enya är så liten och inte vet bättre än, annars hade hon nog skämts över mamman sin. Skulle ju bara lämna i skolan och hade mysbyxor, en fläckig tröja och en knut med oborstat hår 😂.
Nu har lilla fröken somnat om jag borde sätta fart med jag skulle göra idag. Huset är lite uppochner efter att orken varit bortblåst under helgen. Man undrar ju ibland vad man gör om dagarna och vart tiden tar vägen? Men när man inte gör "det där", blir det väldigt tydligt.....eller hur!

Mannen i huset kommer hem och får syn på huset och frågar "Vad har hänt här?" Mamman svarar: "Igår frågade du vad jag gjort hela dagen. Tja, idag har jag inte gjort det".
Så sant, så sant! 😊

Till top