madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Enya 3 månader

Dagbok, Enya Permalink0

Å, så har vår lilla karamell hunnit bli tre månader sen en dryg vecka tillbaka. Eller lilla, å lilla. Enya börjar bli en rejäl tjej och hon växer så det knakar. Nu har jag ingen aktuell vikt, men det har hänt mycket den senaste månaden. Från att ha haft mycket 56 kläder när vi kom till Öland, har vi nu påbörjat en del 68. Lilla karamellen har blivit en hel liten bakelse med massor av fluff!

 
 
Lilla fröken är fortsatt en mycket glad liten bebis som charmar alla i sin omgivning. Hon är världens snällaste tjej och med jämna mellanrum får man nypa sig i armen. Hon är så lätt att ha att göra med och hänger glatt med allt familjen hittar på. Än så länge behöver vi inte anpassa oss efter henne alls, utan hon sover gott när tillfälle ges och sover gott både vagnen, sängen eller i bilen. Och får hon bara mat med jämna mellanrum är hon helnöjd. Nu har vi hängt på stranden en hel del dagar och det har också gått jättebra!

Utvecklingen går framåt och Enya vill nu gärna sitta upp i våra knän. Även när hon ligger på rygg försöker hon dra sig uppåt och hon jobbar hårt med magen. Nu har vi inte haft Enya så mycket på en filt på golvet, men när vi haft det har hon lyckats rulla runt från rygg till mage. Hon har också hittat sina händer som hon grejer mycket med och suger på.
Jag helammar fortfarande och fröken kräks fortfarande mycket. Hon dreglar också en hel del, så det blir spännande att se hur länge vi får vänta på hennes tänder.

Dagarna med dig är fantastiska Enya! Du är en sån glädjespridare och vi är så tacksamma för att du finns hos oss ❤️.
// Mamma

Till top