madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

dagar....

Dagbok, Enya, Hemma hos oss, Leia, Leon Permalink0
Hej!
 
Nu var det länge sen igen! Dagarna springer fram och vardagen tickar på. Imorgon är det helg igen vilket ju alltid är välkommet. Helgen är än så länge rätt så planlös för mig och barnen, men nåt kul ska vi nog hitta på. Två av Jons bröder kommer imorgon, Jakob och Gunnar, och grabbarna ser fram emot en jakthelg ute hos Henke tillsammans. Förra helgen jobbade jag och det blev inte så mycket mer gjort för min del än att jobba, sova och äta. Jon och barnen var iaf iväg en sväng på bio lördagen och på söndagen när Jon skulle iväg till skjutbanan efter lunch var barnen som mormor och morfar några timmar. Jag får nog helt enkelt acceptera att jag är lite tröttare än vanligt för tillfället och behöver sova ordentligt. Graviditeten är nu inne i v 29 och den sista trimestern, helt otroligt vad tiden går snabbt. Just nu mellan v 28-32 sker en kraftigt tillväxt hos barnet och det kan vara det som tar lite extra energi. Annars måste jag säga att jag mår bara bra. Visst har jag en del graviditetskrämpor, men inget som är särskilt besvärande.
Magen v. 26.
Hos mormor och morfar byggde barnen fina snögubbar då vädret just slagit om till töväder.
En vanlig dag i veckan lyxade vi till det med semlor till mellis.
Leias helt underbara kreativa sida slog sen till och hon ordnade med skönhetssalong i vardagsrummet. Här bjöds det på bl.a. massage och nagelvård!
// Helena
Till top