madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Ändrade planer

Bloggar från min iphone, Dagbok, Hemma hos oss, Leon Permalink1
God kväll!
Det är lördagkväll och jag ligger i sängen och ska försöka somna så snart som möjligt. Klockan ringen nämligen klockan 04 på söndagsmorgonen. Japp, det blir upp i ottan då vi om några timmar är på väg mot Ullared för två dagars shopping. Har sett fram emot detta i några veckor nu sen jag och Maggan bokade dessa dagar. Blev däremot superledsen i torsdags när Maggan ringde och berättade att hon låg på akuten med akut blindtarmsinflammation. Blev såklart mest ledsen för hennes skull då hon hade så fruktansvärt ont i väntan på operation. Men jag blev också besviken när jag insåg att vi inte skulle komma iväg då jag som sagt verkligen sett fram emot lite egentid med min vän. När Maggan mådde lite bättre i fredags och vi tittade i våra kalendrar och insåg att vi inte skulle få till nån ny möjlighet att åka innan det är för nära inpå beräknad förlossning, blev vi lite deppiga. Maggan tyckte då att jag skulle åka ändå då vi ändå hade boendet bokat och betalt. Jag ringde och kollade med mamma som glatt hängde på och hade möjlighet att vara ledig på måndag. Vilken tur! Så även om jag verkligen sett fram emot Maggan-tid, så ska det bli mysigt att få umgås med mamsen också. Det är så otroligt sällan vi gör nåt bara vi, så jag tror att det är jättebra för oss. Så klockan 04:30 åker vi hemifrån imorgon och räknar med att vara framme strax efter öppning. Sen har vi en stuga bokad för övernattning till måndagen. Det blir ytterligare några timmars shopping då innan vi åker hem nån gång efter lunch. Måste nämligen vara hemma senast åtta, då jag ska jobba då. Ska som sagt bli skitkul! Ska shoppa bebissaker och inredning och ja, säkert en hel del annat 😄. 
Idag har renoveringen fortsatt här hemma. Jag var tvungen att tömma klädkammaren uppe i hallen då det närmade sig golvläggning och jag kan säga att det nu är långt ifrån någon ordning här hemma. Herregud så mycket saker vi hade där inne. Förutom alla mina och Jons kläder, hade vi ju knökat in en hel del annat där nu när vi tömde linneskåp och så. Leias rum och säng är nu ockuperat, så nu har jag en fin liten tjej bredvid mig som snusar gott. Trådbacksstaplarna fick jag ställa nere i vårt sovrum så länge, vilket innebar att jag var tvungen att kasta ut bokhyllan som stod där. Den skulle ju ändå hivas, då spjälsängen ska då snart, men det blev lite rodd. Jon jobbade på under tiden och grundade väggarna för första gången. På eftermiddagen var det dags att börja lägga in golv och vips så var det nästan klart. Vi har köpt samma ekparkett som nere i vardagsrummet och det kommer bli så fint! 

Barnen lekte med kompisar under tiden. Leon med Tuva som sovit över här från fredagen. Och Leia var kvar hos Saga som hon nattat över hos. Leon var så stolt och glad att han också fick ha en nattgäst. De var på
toppenhumör hela kvällen och förmiddagen och hade jättekul ihop. 

Leon är på fantastikt humör för tillfället! Han är underbar att ha och göra med. Man vågar knappt tro att det är sant, men allt går som en dans just. Bara hoppas att det håller i sig. Vi berömmer honom såklart hela tiden så jag hoppas att denna positiva trend kan bryta vissa beteenden som vanligtvis är jobbiga. Hoppas, hoppas!!!
Vi har även idag varit och firat kusin Saga som fyller 12 år imorgon. Och nu ikväll har Leia varit på mellokalas hos sin klasskompis Linnea. Ja, full fart som vanligt helt enkelt. 
Nu ska jag skynda mig att somna då klockan ringer om drygt fyra timmar. 
Natti, natti!
Till top