madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Ett äventyr väntar

Bloggar från min iphone, Dagbok, Öland Permalink0

Hej! 

Hur har ni det? Vi är kvar på Öland och njuter av lugna dagar. Jon jobbar, men resten av familjen har JULLOV! Idag har barnen varit med farmor och kusinerna i simhallen i Borgholm. Även jag och Enya åkte ner till stan för att "lufta" oss lite. Vi gick och lunchade, fyndade lite på rean och sen blev det en långprommis i den krispiga, härliga luften. 

Ikväll fick jag och Jon nöjet att berätta för barnen vad vi gjorde härom dagen. Nämligen att vi bokade en resa! Så himla roligt att få berätta då barnen önskat att vi ska åka utomlands någongång. Nu sticker vi till Thailand och Kamala beach på sportlovet och veckan efter. Yihaaa! 

Ser så mycket fram emot härliga veckor med familjen. Inga måsten, bara mys, sol och bad. Längtar efter detta massor och alla härliga minnen vi kommer att skapa tillsammans! 


Men först ska vi avsluta detta år och fira in 2017. På fredag åker vi hem för att förbereda nyårsfest hemma hos oss med goa vänner. 

Helena

Till top