madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Bröllopsförberedelser

Bloggar från min iphone, Dagbok Permalink0

Oj, oj! Det är mycket nu 😉. Mycket som ska fixas in i det sista. Bara tre dagar kvar till bröllopet nu!!! Har haft mycket sista dagarna med förberedelser för tal, spex, textläsning, bröllopsfotografering etc. Det blir lite mycket på en gång, men det är kul också! Igår lättade en ordentligt sten efter att ett visst projekt blev klart 😉. Kan tyvärr inte säga så mycket mer än så just nu, men efter helgen ska jag visa er. Det var så skönt att gå och sova efter det igår, även om det blev sent.
Idag har jag och Eny varit i stan med den blivande bruden. Vi har handlat lite sista-minuten-saker inför lördagen och framförallt har Maggan (som även är florist) köpt alla blommor som ska användas till buketter och blomsterarrangemang och så. Det kommer bli så fint. Det blev en heldag och vi hade en mysig dag med lite lunchpaus och en massa snack också.

Nä, nu måste jag försöka sova. Känner en oroande muskel- och ledvärk i kroppen. Kände mig totalt överkörd efter middagen och lade mig en stund. Känner mg nu lite bättre efter Alvedon och ber nu till gudarna att inga baciller förstör helgen.
Natti natti

Till top