madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Sköna dagar

Bloggar från min iphone, Dagbok, Hemma hos oss, Leon, Me, myself & I Permalink0
Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Leons födelsedag! Grattis älskling på 6 års dagen! Det känns lite trist att jag inte är hos honom. Men huvudsaken jag vet att han är glad, och det är han! Han verkar inte ha tid att ens fundera på att längta. Sen har vi fler kalas att se fram emot när han kommer hem. 
Leon blev såklart firad på sängen imorse och han var mycket nöjd med sina presenter. 

Idag ska de till badhuset med farmor och kussarna, en obligatorisk utflykt när de är på Öland! 
Själv väntar jag in att Sassa kommer och hämtar mig kl:11. Vi ska till Fotografiska och titta utställningar och äta lunch. En liten försenad födelsedagspresent till min vän. Sen blir det hem och vända, för kl:17 ska jag möta Jenny på Söder för middag innan jobbet. Det blir en härlig dag! 
Annars har jag haft rätt lugna sköna dagar sen jag kom hem. I tisdags var det väldigt lugnt, fick nåt skit i magen som spökade på hemresan från Öland och det hängde kvar med lite illamående på tisdagen. Var iaf iväg och handlade lite och fixade lite hemma på kvällen. Har även gjort som jag planerat, läst ut en bok och varit ute i friska luften. Passade på att fota i Leons rum nu när det var lite mer ordnat. 


Igår tog jag tillvara på en vacker höstdag. Ägnade 3,5 timme åt att klippa ner buskar, klippte, trimmade gräs och räfsade. Otroligt, men fick ihop 5 sopsäckar bara från vår lilla plätt. Har även plockat in cyklar, leksaker, sparkcyklar osv för vinterförvaring i förrådet. Efter lunch åkte jag med detta och lite annat som väntade på altanen till soptippen, vilket alltid är lika skönt! Hämtade ut ännu ett paket från Lekmer på vägen hem, första julklapparna är kirrade. 
Tog ett bad när jag kom, oroväckande att jag kände lite i fogarna igårkväll, morr. Fixade lite middag och bakade och vid 18:30 kom Maggan förbi. Vi åt och pratade ostört och hade en väldigt mysig stund. Sen väntade ännu ett avsnitt av den svenska serien Modus som jag verkligen gillar. Somnade sedan som en stock. Har inte riktigt ställt om mig än efter vintertiden. Vaknar tidigt och somnar i tid. 
Nej, dags att sätta fart! Blir en sväng förbi Stadium på väg till stan. Fick ett sms om medlemsdagar med 20% rabatt. Passar perfekt då vi kollat ut en vinterjacka till Jon där. 
Ha en fin dag! 
Till top