madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Första advent

Bloggar från min iphone, Dagbok, På äventyr Permalink0
Och en dag med späckat schema! Efter frukost gjorde vi oss iordning och åkte in till stan. När klockan var 11 och Spårvags/leksaksmuseet öppnade var vi på plats. Vi hade en väldigt mysig stund och det var mycket mer att se än vad jag trodde. 

Memory!

Som sagt ett uppskattat besök av oss alla tre!
Efteråt gick vi bara runt knuten och hem till min faster där vi blev bjudna på lunch och fika 😊. Barnen fick spring i benen och gick ut en sväng till parken innan vi åkte hemåt. Det blev bara hem och vända för klockan fem skulle vi vara och titta på kusin Sagas teateruppsättning. Men vi hann iaf med en liten adventsfika. 
Även mamma och pappa var och tittade på teatern, så efteråt stannade vi och åt pizza tillsammans. En mycket händelserik och bra söndag, vi har haft en mycket mysig helg tillsammans. Väl hemma var det bara att natta trötta barn. Leia klagade på huvudvärk på kvällen, så vi får se hur hon mår imorgon. Jag har också haft mycket ont i huvudet i samband med min förkylning, så det är ju inte otroligt att hon får samma skit. 
Jag somnade inte långt efter att nio-filmen började, men vaknade snart efter då Jon ringde. Fick lugnade besked att nattfärjan från Polen till Ystad var inställd i sista sekund. Kändes väldigt lugnande med tanke på stormen som härjar söderut. Nackdelen är ju bara att han missar det bokade tåget mot Sthlm, men det löser sig nog. 
Nu ska jag vänta in nästa sömntåg som förhoppningsvis kommer snart, klockan börjar bli mycket. Imorgonbitti ska jag till barnmorskan för första gången sen inskrivningen och förhoppningsvis få lyssna på hjärtljuden ❤️. 
Sov gott!
Till top