madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Fönsterputs och lite annat

Bloggar från min iphone, Dagbok, Hemma hos oss, Shoppat Permalink0
Ännu en effektiv dag är igång! Så skönt att inte behöva bryta och gå och lägga sig mitt i allt. Man behöver verkligen några lediga dagar ibland och stöka över allt det där som inte hinns med till vardags. Idag har jag lagt ut lite annonser, ringt och beställt en remiss för gyn screening (har inte kommit iväg på ett år och remissen är inte längre giltig). Och sen har jag pratat med Comhem och ääääntligen ordnat så att alla kanaler går in på Leons tv. Vi har ju bara haft den i 2,5 år nu, så det var ju på tiden 😉. Och av någon anledning så har bara vissa kanaler visats trots att vi har tillgång till ett större utbud. Typiskt att de kanaler som barnen velat se inte gått in. Men nu är det åtgärdat och äntligen kanske man själv får tillgång till tv:n någon gång 😉. 
Men dagen mest positiva överraskning var ändå min nya fönsterputs från Kärcher. Den var verkligen bättre än jag kunde hoppats på! Lätt att använda och vilket bra resultat. Nu kommer jag aldrig behöva bäva inför fönsterputsningen igen. Säg hej till min nya vän!


Till top