madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

God kväll

Bloggar från min iphone, Dagbok, Leia, Leon Permalink0
Hoppas din start på veckan varit bra. Min måndag har varit bra, fullt ös hela dagen. Förskolan var stängd idag, så Leon har varit hemma. Vi har även haft hans kompis Molly hos oss. Såg på Facebook igår där hennes mamma skrev att dom missat studiedagen Och hade svårt att vara hemma. Så vi bjöd över Molly till oss. Hon kom vi 7:30 imorse och vi började med frukost. Leia gick till skolan och vid 9:30 gick vi till pulkabacken en sväng. Leon åkte en gång och surade sen för att vi inte hade nån varm choklad med. Det är viktiga detaljer det där. Men sen började dom leka i en snöhög istället där någon grävt en tunnel. Ja, men visst det funkade ju det med, syftet med lite frisk luft var ju iaf uppfyllt! 
Sen gick vi hem och åt lite lunch och barnen lekte en stund innan det bar det iväg till BVC där Leon skulle göra sin försenade 5års kontroll. Allt gick jättebra, ja även vaccinationen faktiskt. Inga tårar alls trots att Molly upplyst massor med gånger att det gjorde jäääätteont 😉! Synkontroll utan anmärkning. 
Och grabben är nu hela 117 cm lång och väger 21,4 kg. 
På vägen hem köpte vi glass som jag lovat Leon efter den dumma sprutan. Nu håller jag bara tummarna att han inte får nån feber imorgon. Vi lämnade Molly på vägen hem och hämtade sen upp Leia från fritids. Hem och vända en kortis och ladda med lite mellis innan simskolan och iväg igen. Trodde inte att vi skulle komma iväg där ett tag. Leon var arg och somnade precis innan det var dags att åka. Men jag gav mig sjutton på att Leia inte skulle behöva missa även en tredje lektion. Det ordnade till sig på väg dit och det gick jättebra för Leon även idag. Värre gick det däremot för Leia, hon fick håll under uppvärmningen och när hon sen lade sig på mage för att göra en övning vid poolkanten, fick hon så ont att hon började gråta. Det gav sig inte och hon kom aldrig ner i bassängen 😔. Blir faktiskt lite orolig, för hon har nu under en dryg veckas tid klagat på, som hon säger håll, på vänster sida. Och då har det varit så kraftigt att hon börjat gråta. Hon har även ont i ryggen vilket ju inte är så vanligt för en 7 åring. Har dragit öronen åt mig och håller lite extra koll. 
Vi var hemma vid 18 och då hade Jon middagen på bordet. Jag insåg däremot att jag var tvungen att packa väskan om jag skulle hinna till gymmet till 18:30. Det är alltid lika charmigt när man möts i dörren så där 😉. Nu är jag på jobbet och har den äran att jobba med Sassa i natt, det är inte många pass kvar ihop 😢. Så bäst att tillvara på tiden
God natt gott folk 😘
Till top