madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Hoppsan

Bloggar från min iphone, Dagbok, Leon, På äventyr Permalink0
Vad dagarna....veckorna for fort fram. Vi har haft en härlig avslutning på semestern (som blev en vecka längre för mig och barnen) och en bra start på jobbet. 
Så underbart att vi fick lite sol och värme till slut, augusti har verkligen levererat, THANK GOD! Jag och barnen har haft många härliga stranddagar de sista veckorna, både med vänner och ensamma. Igår hade vi den perfekta avslutningen på sommarlovet tillsammans med Maggan och familj på Schweizerbadet. Vilken dag! 
Annars har helgen varit ganska lugn, Jon har varit på Öland på bockjakt. 

Annars sen sist har vi:
Varit några fler vändor i svampskogen. 
Jag har varit på kick off med jobbet. 
Barnen har varit ute på sjön med mormor och morfar. Under tiden var jag och Jon på en superrolig femkamp med goda vänner på Gröna Lund. 
Helkvällen började med fördrink hos Munters/Pelkonen! 
Jag och Jon hann även med en egendag på stranden innan barnen kom hem igen. Det var inte igår. 
Leon har varit på sin första jakt med pappa. Måste poängtera att det gick jäääättebra! Jag och barnen har haft en mysig dag tillsammans med faster Gittan på Söder. Det blev en heldag med både med glasstopp, lek i flera parker, lunch etc. 
På besök i Anders Franzens park. Verkligen superfint!
Ja, dagarna har helt enkelt bjudit på lite av varje! Och just idag var en väldigt speciell dag i en liten människas liv. Det var nämligen Leons första dag i skolan! Vi har varit där mellan 9-11 idag och det gick väldigt bra! Även imorgon skolar vi in i två timmar och sen på onsdag så startat allvaret på riktigt! 
Nu är Leon och leker hos Ebba en stund. Underbara grannar som ställer upp! Jag jobbar tre nätter framöver nu och hur sömntimmarna ska knåpas ihop vet jag inte riktigt än? Ska försöka sova ett par timmar nu då jag hade svårt att sova i natt. Snart är iaf Jon hemma igen och hämtar hem barnen. 
Vi hörs!
Till top