madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Måndag igen

Bloggar från min iphone, Dagbok, Hemma hos oss, Leia, Leon Permalink0
Åh, vilken underbar sådan sen. Den kunde inte ha börjat på ett bättre sätt. Jag blev nämligen väckt av mina underbara ungar som gjort frukost på sängen till mig ❤️! Snacka om den totala lyckan och dom var så stolta! Jag hade inte hört när min klocka ringde då jag sov hos Leon de sista timmarna. Morgonen flöt på på allra bästa sätt till min stora lycka! Lämnade glada barn på skola och dagis idag! 
Åkte direkt till Maxi för veckohandling och slängde återvinningen på vägen. Sen har jag röjt av lite hemma och nu har jag faktiskt satt mig här ute i solen. Älskar den här hörnan på våren. Solen lyser från en knallblå himmel idag. 

Har just epilerat bort vinterpälsen på benen och ska jobba på att få bort den där bländande vita tonen lite 😉. Hoppas att jag kanske slumrar till lite här också för inatt är det dags igen. Har iaf haft natten ledig efter tre helgpass och nu väntar fyra till 😜. Så min helg har mestadels bestått av jobb och sömn, men resten av familjen har hunnit med en del. I fredagskväll kom Jons bror Gunnar och Mattias upp från Öland. De skulle vara med på lördagens långhållsskytte och var alla laddade. Så barnen fick också vara med dem på dagen medan jag sov. När jag vaknat kom Jon hem och lämnade dom och dagen utomhusaktiviteter hade nog tagit på krafterna, för dom somnade båda två efter en stund. 

Efter att med stor möda fått liv i Leon åkte vi till centrum. Leon behövde klippas och Leia var på bokhandeln och hämtade ut en bok alla ettor fick om de sa ett lösenord. Sen beställde vi pizza och kollade en film inna det var dags för mig att åka och jobba. Då Jon och grabbarna var på middag hos Henke, lämnade jag barnen hos mamma och pappa där de fick sova över. 
Söndagen sov jag bort nästa hela dagen medan Leon var på kalas och Leia lekte med Saga. Kom upp lagom till middagen och sen blev det lugna tag resten av kvällen. 
I eftermiddag är det som vanligt simskola och jag tänkte passa på att springa en sväng under tiden. Hade igentligen bokat pass ikväll men Jon fick ett möte inbokat i sista stund. Förhoppningsvis har Jon lite nya spännande utmaningar framför sig på gång, så håll tummarna. 
Ha en fin dag!
Till top