madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Uppföljning på tråkigheterna

Bloggar från min iphone, Dagbok, Leia Permalink0
Jag vill först och främst säga tack till alla ni som visat ert stöd på olika sätt, det värmer verkligen. Det var många som igår ringde, skickade sms, mail och kommentarer angående det inträffade. Det får ju såklart ingenting ogjort, men era chockade reaktioner bekräftar ju att detta verkligen är så fruktansvärt fel och något som inte borde hända! 
Jag vill bara berätta för er att trots det tråkiga som hänt, så har efterspelet gått så bra man bara kan tänka sig. Jag träffade Leias klassföreståndare igår när jag lämnade henne och hon kunde ju såklart bara beklaga det som hänt men att hon skulle göra allt hon kunde för Leias bästa. Hon ingår i skolans trygghetsteam vilket känns bra. När jag kom hem hade jag även fått svar från Leias andra lärare. När jag sen träffade fritidspersonalen på em efter dom haft sitt möte berättade dom följande. Ett nytt möte med pojken, hans familj och skolledningen var satt till på måndag. Exakt vilka åtgärder som är tänkt där kan dom inte gå in på. En omfördelning i personalen var redan gjord så att en personal hela tiden ska finnas i pojkens närhet, både på fritids och rasterna. Leia har också fått så mycket tillsyn och samtal hon behövt. Hon blev erbjuden att tala med kuratorn vilket hon nappade på. Jag hade idag ett nytt samtal med Leias lärare. Hon är med i den utredningsgrupp som blivit tillsatt pga det inträffade. Sen ringde även rektorn hem till mig idag och pratade. Jag berättade att jag mer än gärna tillsammans med Jon träffar pojkens familj om det på något sätt kunde vara till hjälp. Det trodde han säkert kunde vara aktuellt, men först skulle han, bitr. rektor och kurator träffa dem på måndag. 
Så som sagt känner jag mig väldigt nöjd med skolans agerande och känner mig rätt så trygg att Leia, och pojken för den delen, kommer att få det stöd de behöver!
//Helena
Till top