madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

dagens magstatus uppdaterat

Dagbok, Me, myself & I Permalink1
Får börja med att tacka för de gulliga krya på dig kommentarerna. Mår bättre idag, till skillnad från igår. Har fortfarande sviter från igår, men mår bättre för att jag nu äntligen vet vad det antagligen är som spökar i min kropp. Igår som sagt var det bra till en början. Sen när jag efter liiite lunch skulle gå pch lägga mig inför natten så satte magen igång. Det är väl de ända magproblem jag inte haft, diaréer. Fyyy, f**n så hemskt. Två timmar senare efter magkramperna från helvetet, kröp jag ut från toan och la mig utslagen på soffan. Ja, ingen vidare trevlig historia, men efter det ramlade poletten ner. Magvirus! Fick även höra från flera håll att det går magvirus som man har svårt att bli av med. Har nämligen inte kunnat se nåt samband med alla mina så olika symtom som hållt på så länge. Men tydligen är det svåra att bli av med och det börjar om på nytt. Så det som jag trodde var gastrit hänger nog ihop med illamåendet, kräkningarna, tröttheten och febertopparna ändå. Är fortfarande väldig orolig i magen och jag hade visst lite feber när jag kom till jobbet igår, men det känns åndå bättre när man antagligen vet vad det är. Tog ett CRP på jobbet igår också, men det visade inget, vilket ju tyder på virus och inte bakterier. Hoppas nu iaf att det är det sista "skiten" som är på väg ur min kropp nu, BOKSTAVLIGEN ;-).
 
Nä, nu har jag lite att förbereda inför resan till Öland imorgon. Blev just påmind av Jon om att det faktiskt redan är torsdag imorgon, har gått i min egna lilla bubbla ett tag. Måste börja packa, fixa barnens påskägg och borde även åka och tvätta av bilen lite. Lite trevligare att hoppa in i en ren när man ska spendera så många timmar i den. Jag kommer hem redan på sent på söndagkväll igen. Men Jon och barnen stannar på Öland ytterligare i en vecka och jag ska få några otroligt sköna dagar ensam hemma igen. Det var ett år sen sist och det känns otroligt lyxigt att få denna möjligheten igen. Det känns så skönt också att det inte går nån nöd på resten av famlijen under tiden. Barnen har längtat och tjatat länge om farmor och farfar och Öland. Jag ska jobba, men det blir bara två nätter då måndagsnatten faller bort pga röd dag. På måndagen har jag bjudit hem till pysselträff hemma hos oss. Får se hur många som kan med tanke på att det är påsk, men några blir vi iaf. Sen har påbörjat en lång lista med saker som jag vill få gjort under veckan. Hoppas att kroppen är pigg igen och orken tillbaka, annars kommer jag känna mig lite frustrerad. På fredagen sen bjuder jag nog hem några tjejer på middag. Det passar inte helt perfekt igentligen, men man vill ju passa på att hinna med så mycket som möjligt. För på lördagmorgon sen så börjar ju det stora scrapeventet som även håller på på söndagen. Ska bli så kul! Det kommer nog gå en hel del tid till det också nästa vecka. Packa, skriva ut bilder etc =D.
 
Nä, nu så får fröken sätta fart. Återkommer senare med bilder från Leias kalas!
// Helena
Till top