madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Helgen

Dagbok, Finaste barnen Permalink1
Här kommer vår helg i bilder! En händelserik helg måste jag säga. Är så glad att jag för första gången på länge kände mig pigg och glad och jag hoppas på att min energi är på väg att hitta tillbaka! Fredagen blev en alldeles vanlig fredag då familjen efter god middag, samlades i soffan med fredagmys. Lördag och vi hade en späckad dag framför oss. Efter frukost åkte jag och Leia och hämtade upp Wilma hos mamma och pappa. Wilma (barnens kusin och min guddotter) hade alldeles ensam tagit tåget upp till Sthlm för att fira sportlovet lite. Världens finaste och goaste 12-åring hann med en hel del äventyr under dagarna här. Men på lördagen som sagt "lånade" vi henne några timmar. Vi åkte till centrum och strosade lite. Vi ville passa på att fira henne lite i efterskott då Wilma fyllde i slutet av januari. Vi gick först lite i affärer och spanade efter en tänkbar present, Wilma hittade ett fint linne hon ville ha och sen bestämde vi oss för att gå och fixa naglarna också, manikyr som är ett stort intresse för storkusinen.
Årets solbrillor?!
Jag blir lika förvånad varje gång jag släpper ut håret. Det börjar bli långt =).
Tjejerna ser lite allvarsamma ut på bilderna, men jag tror att de var rätt så nöjda med resultatet.
Mamma/mormor kom och mötte upp oss och bjöd på fika, för efteråt skulle hon och Wilma åka vidare in till stan och gå på bio. Leia gick sen och köpte sin efterlängtade pyssel-askar som hon sparat till så länge, innan vi skildes åt och vi åkte hemåt. Riktigt mysig stund!
Under tiden vi varit iväg hade Jon (och Leon) gjort lite nytta här hemma. Jon hade passat på att låna hem en trappstege från målarna på jobbet, för att plocka ner och rengöra sin troféer i trapphuset. Strax efter att vi kommit hem åkte Jon ut på ett kvällspass och jag tog vid med städning av resten av huset. Utfodrade barnen med deras favoritmat - korv med makaroner, medan jag gjorde iordning en fisk- och skaldjurssoppa till mig och Jon. Vi hanna lagom avsluta middagen innan Mello började. Båda barnen var riktigt nöjda då båda deras favoriter gick till final. Jag och Leon höll på samma låt, Bed on fire med Ralf Gyllenhammar, har lyssnat på den säkert 15 gånger idag - riktigt bra!

Söndag sen och ytterligare en fullspäckad dag. Jag och Leia åkte till dansen efter frukost. Jon och Leon hade tänkte att gå ut en sväng under tiden då solen sken från en klarblå himmel. Jag ringde dock och stoppade dem, då Maggan ringde mig och frågade om vi ville komma till dem och åka pulka och grilla korv i solen. De ville vi givetvis och vi åkte dit direkt efter dansen till kl: 12.
En riktigt mysig stund! Härligt att få sen solen och känna den värma. Vid: 14.30 var vi tvungna att åka vidare för att vara på simskolan i tid vid 15:10. Hem igen för att byta om och hämta upp resten av familjen och vidare till fam Lindståhls på tacomiddag för att fira Saga som fyllt 9 år i veckan.
Saga som vill bli konstnär fick ett set med stafli, palett, akrylfärger och penslar av mormor, morfar och oss. Hon fick även en barbiebil av oss och en klänning av M/M. Idag åker förövrigt familjen L till Aruba och vi är inte ett dugg avis ;-).
Sen blev det hem och "kasta" barnen i säng. Jon åkte ut på kvällspass och jag avslutade helgen med söndagsfilm!
Kram
// Helena
Till top