madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

trevlig helg

Dagbok Permalink0
Önskar alla en skön och givande helg! Här är den redan påbörjad! Vi har just gjort som typ 2 miljoner andra svenskar, nämligen ätit tacos till fredagsmiddag - mums! Leon som var supertrött somnade just och missade visst fredagsmyset =(. Resten av familjen är också rätt så mosiga så vi ska precis krypa upp i soffan.
 
 Tidigare idag så har jag förenat nytta med nöje. Efter en sovstund på morgonkvisten åkte jag till Sickla och lämnade in den på rekond kl: 12. Handlade sen med mig lunch och fika och promenerade upp till farmor. Vi åt, fikade och pratade massor och hade en så mysig stund. Vi lovade båda varann att vi ska göra detta oftare ♥. Efter 15 promenerade jag tillbaka till Sickla, hann en snabb runda igenom shoppingcentret och mataffären innan bilen var klar efter 16. Riktigt fin blev den så nu får jag passa på att fota den imorgon inför försäljningen. Ingen som är sugen på en ny bil? En JÄTTEfin volvoXC70, en riktig pärla ;-).
 
Imorgon blir det en rolig och hektisk dag. På dan ska vi på premiär av Smurfarna 2 och efter det blir efterfest med smurfdisco =). Sen hinner vi nog lagom hem och byta om, för klockan 18 ska vi vara på kräftskiva hos Linn och Conny. Det är delar av Söderbymaffian som ses, 10 vuxna och 10 barn, så det blir nog livat!'
 
Trevlig helg som sagt!
Kram Helena ♥
Till top