madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Härlig morgonstund, vernissage & helgplaner!

Finaste barnen Permalink4

God UNDERBARA fredagsmorgon!

Arbetsveckan är avslutad och ännu en dag med klarblå himmel och solsken är här! Det är bara omöjligt att dra ner persiennerna och försöka gå och sova! Känns som jag går på lätta, små moln så sömn känns onödligt denna dag. Lyssnar på somrig musik istället, dricker kaffe och far runt här hemma och grejar. Tänkte skynda mig att riva av lite städning nu på morgonen. Ska hinna uträtta några ärenden i centrum också och åka förbi mamma och pappa och hälsa mamsen välkommen hem från Grekland. Stackars mamma och Jennys semster blev inte riktigt som planerat då mamma blev diagnostiserad med dubbelsidig lunginflammation och väska på båda lungorna under semestern.

Igår hade barnens förskola vernissage och bjöd in alla föräldrar på förskolans dag. Min pappa som fortfarande är sjukskriven, kom också med. Som alla andra år då de haft sommarfest på dagis, så hade de en otrolig tur med vädret. Invigningen av utställningen började med sång på gården och bandklippning!  


Här får Leon syn på morfar och lägger i galopp-växeln!

Leia hand i hand med en kompis i sin absoluta favoritklänning som hon fick av gudfar Gunnar i 5 års present.

Trodde aldrig att Leon skulle gå med på att gå och sätta sig på bänken och sjunga efter att han hälsat på oss. Men ibland förvånar han oss!

De fem avdelningarna samlade och sjungandes!Det verkar ju som om vädret ska hålla i sig hela helgen och vi planerar en familjeutflykt till Gröna Lund imorgon. Vi har inte berättat om planerna för barnen än, men jag vet att det är någon som kommer att bli lycklig! Varje dag man frågar Leia vad vi ska göra säger hon nämligen,  "ÅKA TILL GRÖNA LUND?".

Önskar er alla en ljuvlig helg! Håll tummarna för Loreen på lördagkväll nu!
// Helena

Till top