madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Kalas

Leia Permalink2

I lördags var det äntligen dags för Leias 5 års kalas! Vi hyrde en av lokalerna som tillhör föreningen och Leia hade bjudit en hel del kompisar från dagis samt grannar och kusiner. Några kunde inte komma och i slutändan blev dom 13 barn med Leia och Leon. Jag och Leia hade en riktigt mysig stund tillsammans på förmiddagen då vi var och dukade och piffade i lokalen. Givetvis så var det rosa/prinsesstema då Leia själv fått välja.


Vår älskade, vackra Leia!Efter att Leia tagit emot sina kompisar och fått öppna alla fina paket var det fikadags! Det bjöds på glasstårta, kakor och bullar!

Efter fika, lite dicso och hopprepshoppning klädde vi på oss och gick ut för att leta efter Kapten Pinjatas skattkista. Pappa Jon hade planerat och förberett hela veckan för den uppskattade skattjakten som gick genom halva området.

I lekparken hade han gömt 8 st olika utsågade träfigurer. 4 av dem skulle bilda ett namn och 4 av dem en siffra. Gissa vilka?! Dessa skulle barnen sen pussla ihop rätt för att få komma vidare på skattjakten. Jakten går vidare med Leia och kusin Saga i täten!

Här har skattkistan hittats! Dom ivriga barnen fick dock vänta med att öppna helt tills vi kom tillbaka till lokalen igen. I kistan sen låg TOMMA godispåsar! Vissa barn blev nog lite besvikna tills vi tog fram pinjatan och Leia förklarade vad som låg i den! Tyvärr hann inte mamman fota den innan den låg trasig på golvet. Jon och Leia hade iaf gjort den som en luftballong, målat den och hängt en korg under den!

Kalaset avslutades sen med disco till Sean Banan och Eric Saade! Vi plockade ihop det mesta och sparade städningen till söndagen. Leia var jättenöjd med kalaset och vi gick hem och fortsatte firandet. Vi hann lagom packa upp och komma i ordning så kom Jenny, Sam och Noel samt mamma och pappa. Noel som fyller 7 år denna vecka hade också haft kalas på dan, bowlingkalas. Nu firade vi de båda med tacomiddag hela familjen! Leia fick månlera med tillbehör av kussarna, som vi invigde hela familjen igårkväll - jättekul! Av mormor och morfar och av oss fick Leia ett skrivbord med överhylla och skrivbordsstol. Detta monterades och sattes upp i hennes rum igår. Det blev så fint och jag och Leia passade på att rensa och städa ordentligt innan hon fick gå igenom alla nya fina saker och lägga ner i lådorna. Ska försöka hinna fota ikväll och blogga snart - det är sååå mysigt i hennes rum!

Ha en fin dag!
// Helena

Till top