madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Lilljul

Dagbok, Leia, Leon Permalink1
Igår var det dags för den traditionella lilljulen. Vartannat år då vi inte firar tillsammans med min familj, brukar vi ses tillsammans med mamma och pappa och syster Jennys familj. I år skulle vi i och för sig firat "Adolfsson-jul", men eftersom mamma och pappa följer med Lindståhlarna upp till fjällen, drar vi till Öland detta år med.
Barnen fick först i sig lite mat, sen var det vår tur. Först förrätt som bestod av sallad a´la julskinka som mamma gjort. Jättegott och ett tips till alla som vill ha nåt fräscht på annandag jul men ändå äta lite resten. Ta lite fräsch sallad, julskinka och ex valnötter och rör i hop en dressing av senap och gräddfil - mums! Efter förrätten fick barnen sina julklappar och det blev succé för dem alla fyra.
Leia fick en one-piece av mormor och morfar som hon önskat sig så länge, samt ett scrapbookalbum. Å, av kusiner så fick hon ett Friends-lego som hon också önskat sig.
Leon blev också lycklig då han fick både ett trumset och en ny KISS-box med 4 nya DVD.er i.
Saga och Noel blev också nöjda över sin klappar. Noel fick ett PS-spel och Saga photopearls. Härligt med nöjda och glada barn =).
 
Idag har varit en hektisk dag! Har en lång lista med saker jag behöver få gjorda innan vi åker på fredag. Har betat av en hel del, men minst lika mycket återstår. Får försöka klämma in lite varje dag när jag sovit, då jag nu jobbar mina sista tre dagar innan 2 veckors ledigt!
 
// Helena
Till top