madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Lite mer scrappat!

Scrappat Permalink1

Här kommer två sidor till som jag scrappade i tisdags när Leon sov. Helt otroligt vad lillprinsen börjat sova om dagarna, tre timmar är inget ovanligt, å då hinner man ju med en hel del =)

LO: "Ännu en snörik vinter"

En sida med lite otippade färger kanske med tanke på vintertemat. Men jag utgick ifrån Leias overall och den nästan blå färgen på snön. Fick för mig att använda nåt som jag inte använt på länge, och färgen på dessa brads fick mig att välja dessa. Ritade en cirkel på baksidn av pappret och mätte ut mellanrummen, stansade ut hål och trädde i bradsen. Sen virade jag en tunn ståltråd runt dem som förstärkte cirkelramen - jag ÄLSKAR verkligen cirklar när jag scrappar. 

Har 3D-lackat rubriken som var vanliga bokstavsstickers.

Lite utklippta snögubbar ur ett gammalt julpapper som jag höjt upp med 3D-kuddar.


LO: " Tanken på detta ögonblick får mitt hjärta att bubbla"

En sida till med cirklar och som jag är så nöjd med. Tycker verkligen att den blev fulländad i temat bubblor, fick med både rubriken, mönstret i papprena och formerna. Mitt hjärta bubblar verkligen av känslor när jag tittar på denna bild. Leon är två dagar gammal, Leia är lite febrig och hängig och börjar sakta men säkert försöka smälta den nya familjesituationen. Själv är man så otroligt hormonstin två dygn efter förlossningen och tårarna kommer hela tiden, mest lyckotårar. Plötsligt ligger det två barn i våran säng, våra barn, en med rosa filt och napp och en med blåa. Tänk så märkligt, för ett par dagar sen fanns inte vår son i våra liv, nu gör han det och han har den mest sjävklara platsen. Känner också så mycket med Leia, våra lilla tjej som så länge har haft mamma och pappa för sig själv, har plötsligt fått lämna plats till sitt lillesyskon som hon väntat på så länge. Så kommer han och nog blir det inte riktigt som hon tänkt sig, extra jobbigt blev det ju såklart då hon blev sjuk i samband med hans födelse.// Helena

Till top