madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Lill-jul 2011

Dagbok Permalink2

I lördags var det dags att fira lill-jul med min familj då vi firar jul på Öland i år. Vi träffades hemma hos mamma och pappa på eftermiddagen. Vi skippade julmaten denna dag och vi hade alla bidragit till ett smaksigt knytkalas istället. Vi började med lite bubbel och plock till förrätt! Sen fick barnen äta direkt för att sen hugga in på julklapparna.


Äntligen dags att få öppna juklappar! Barnen blev mycket nöjda med sina presenter, Leia började nästan gråta när hon fick syn på sina nya skridskor, som stått längst upp på önskelistan.
Många kockar.....


Å, Leon var så glad att han äntligen fick en egen dammsugare, nu har en likadan som mamma =).

Dags för oss vuxna att slå oss ner till dukat bord!


Varmrätten bjöd på helstekt rådjursfilé med potitsgratäng samt portvinssås och mesostsås - mums!

Efterrätt!

Kvällen avslutades med soffmys till bl.a. avslutningen av Så mycket bättre. Kusinerna lekte som vanligt kanon tillsammans och timmarna sprang iväg. Leia och Saga blev kvar hos mormor och morfar och jag och Jon knallade hem med våra slagna lilla hjälte vid 22:30-tiden. Leon höll igång glad i hågen ända tills dess, men somnade sen som klubbad i vagnen.

Tack för en lyckad kväll!

// Helena

Till top