madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Fredagsuppdatering & massor av längtan!

Dagbok Permalink2

Jaha, så var det fredag igen! Inte klokt vad veckorna springer iväg nu, redan en vecka in i april! Lite sen sist då. Har jobbat de två sista nätterna och har helt min familj att tacka för att vi fick ihop  det nu när Jon är borta. Mamma var här i torsdagsnatt. Trots att hon var krasslig så stannade hon kvar så jag fick sova på förmiddagen, vilket var skönt. Till torsdagskvällen sen kom syster Jenny med barn och sov kvar till Leias stora glädje. Det blev ju plötsligt helgkänning och barnen började fråga efter fredagsmys fast det bara var torsdag =) Vi löste av varann i morse och Jenny skyndade iväg med sina barn till skolan - TACK, snälla mamma och Jenny för hjälpen, är så tacksam!!! 
 
Jag och barnen gjorde oss iordning och gick ut till parken på morgonen. Leia var hemma idag med, hon har ju varit hemma hela veckan förutom tisdag, så det kändes löjligt att lämna på dagis då hon oftast är hemma på fredagar. Vi mötte Nina, Lova och Ebba i parken och hade tur att vi gick ut i tid. För vid 11:30 när vi gick hem mulnade det igen och det kom lite regn. Vi åt lunch och sen somnade Leon vid 13:00. Jag lade mig också en stund, men vaknade efter 20 minuter och kunde inte somna om. Passade på att förbereda och märka lite kläder som jag skulle lämna till en klädbytardag imorgon. När Leon vaknat var det mellisdags och sen passade jag på att förbereda middagen som idag bjöd på grekiska färsbiffar med oliver och fetaost och morotstzatziki. Vi var snabbt sen iväg och lämnade in kläderna till morgondagens försäljning och sen hem och äta den förberedda middagen vilket var mumsigt. Sen gick Leia över till Moa för att leka och här sitter jag nu med min trötta son i knät och ett gott glas rött så här på fredagskvällen.

Nu har Jon snart varit borta i 4 dagar och jag längtar som aldrig förr! Trodde inte att det skulle bli så jobbigt! Med jämna mellanrum, särskilt när jag och Leia pratar om Jon/pappa så börjar hjärtat värka och tårarnra bränna bakom ögonlocken. Samtidigt som man blir lite ledsen, så tycker jag att det är en ganska skön känsla. Det är nyttigt att längta inbillar jag mig. Ser särskilt fram emot att familjen sen har en ledig vecka tillsammans framför oss på Öland när vi ses igen!Imorgon sen blir det en tur till klädbytardagen på morgonen. Hoppas på att hitta en varsin fleccejacka till barnen och kanske lite andra fynd. Sen tänkte jag handla med lite penséer på vägen hem och plantera lite och röja iordning lite i trädgården på förmiddagen. Bäst att passa på nu innan man blir imobiliserad på måndag!

Hoppas ni får en trevlig helg!

Kram
// Helena

Ps. Å, särskilt många pussar till dig Jon om du läser <3

Till top