madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Hemmadag idag!

Dagbok Permalink0

Har båda mina skruttungar hemma idag igen. Leia var ju hemma i måndags, ville gå till dagis igår, feberfri, men vi fick hem en trött tjej som inte riktigt verkar orka med tempot  på förskolan. Så idag är vi hemma och tar det lugnt. Och är det nåt min dotter kan så är det att softa! Hon tittar gärna på film, sitter och ritar och pusslar, eller kryper ner i sängen och vilar. Vi har hunnit med allt det hittills idag. Nu sover Leon och Leia kollar på Laban och jag försöker få lite av varje gjort. Har just betalat räkningarna (vilket var trevligare än vanligt nu när jag fått lön denna månad =)). Håller även som vanligt på i de flesta hörn av huset samtidigt, känner att jag håller på att drukna i tvätt och högar med papper och grejer, vilket jag försöker ta tag i idag. Så för att spara in lite tid från annat, har jag lovat Leia att vi snart ska springa bort till pizzerian och köpa lunch. För i em blir det andra bullar, jag och Leia ska nämligen ställa till med bullbak. Tycker det är mysigt att passa på att göra såna saker när hon är hemma utan att vara särskilt sjuk.
Mammas soffpotatis!Igår hade jag en em som jag längtat länge efter. En em med lite egentid och tid att få blir lite ompysslad. Hade tid hos frissan vid 16:30 och Jon skyndade hem för att möt mig i dörren. Hade som sagt verkligen sett fram emot detta då mitt hår är i akut behov av en rejäl genomgång, vågar inte berätta när jag klippte mg senast =O Skyndade iväg och hade en känsla i magen att nåt var fel. Och mycket riktigt så möter jag en igenbommad salong och min besvikelse var total. Min känsla att det var fel dag eller nåt stämde däremot inte, utan det var helt enkelt frissan som blivit sjuk. Även hon är bara människa med andra ord. Jag fick som tur var en ny tid redan på torsdagkväll vilket var tur, annars hade jag ställt in min tur till Annas fest på lördag.

Jag ringde Jon som tyckte jag skulle passa på att hitta på nåt annat i några timmar när jag väl var iväg. Absolut, tyckte jag. Synd bara att man inte känner för det då. Jag ville ju inget annat än att bli klippt ju! Åkte hem och snörade på mig gympadojjorna och tog en lååångpromenad istället. Duschade och bytte om och skyndade hem till Nina där jag skulle på Mary Kay-klass. Vi hade en jättemysig kväll och min dag var ju helt klart gjord när jag fick köpa lite dyra krämer istället =D


Är det nån som är intresserad av dessa sköna produkter så funderar jag på att ha en klass här hemma snart. Hör gärna av er!

Nu mot pizzerian och vidare mot bullbaket!
// Helena

Till top