madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Bråda dagar!

Dagbok Permalink2

Hejsan hoppsan! Det har varit fullt ös hittills denna vecka och så lär den fortsätta! Vi har vart galet sociala denna vecka och då blir ju hemmet och bloggen lätt lidande, vilket ändå känns som ett rätt så angeläget problem. Vi har haft förmånen att träffa vår fina vän Maggan varenda dag! Igår bl.a. var vi en heldag på IKEA och efter att vi sladdat in lagom till hämtning på dagis vid tre, fortsatte vi eftermiddagen och kvällen hemma hos Maggan. Papporna höll sig borta och fortsatte i IKEA-anda att "Montrea & Dinera". Skruvade ihop lite möbler och förvandlade om deras kontor till ett kombinerat lekrum, vilket blev riktigt bra! Vi höll igång till halv nio, och när jag väl sen kom hem och min familj hade somnat fortsatte jag att greja lite med mina inköp. Det blev bl.a. lite nytt til sovrummet, överkast, kuddar och nya gardiner.

Idag var det mera tid med Maggan, idag var det hennes tur att bjuda på "mamma-lunch" till vår egenskapade lilla mammagrupp. Men idag var den inte så liten. Instormades imorse efter långprommis kom jag, Leon och Leia (som behövde en ledig dag idag), Nina och Ebba, Claire och Elsa och Linn och Tuva, å så Maggan och Ebba då. Fullt hus med andra ord, men ju fler destå trevligare! Vi hängde kvar tills det var hämtningsdags för de andra och vi skyndade hem för att hinna iväg och storhandla innan middagsdags, då även farmor Mona skulle komma. Packade in oss i bilen och hann ju bara till mitt första stopp på vägen innan jag inser att Leia somnat i bilen och att jag glömt skötväskan med plånboken i hemma. Ändrade planer alltså, så vi vände hem igen. Leia fortsatte sova på soffan och jag kämpade ivrigt att få Leon att sova också då jag såg min chans att själv få vila lite innan nattens jobb. Efter en hård kamp somnade sonen, men då hade mitt tåg redan gått och då även Jon just kom så skyndade jag istället iväg själv till Maxi! Sen hem och vända, i med lite mat och vidare mott jobbet! Tur att jag har mitt jobb så jag får lite lugn och ro ibland ;-) Har passat på att ta tillvara på kvällen/förnatten att bakat två olika sorters cupcakes till Leons kalas på lördag. Tänk att vår fina lilla kille fyller 1 år imorgon!!!

Sov gott!
// Heléna

Till top