madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Söndagsutflykt!

Dagbok Permalink2

Ja, idag var hela familjen samlad =D och vi ville så gärna hitta på något tillsammans allihop! Efter lite morgonsurfande av Jon föll lotten på Tom Tits experiment! Jag var ju där senast med Camilla och barnen förr, förra sommaren och tyckte det var värt ett nytt besök. Det finns nämligen verkligen nåt för alla. Sist vi var där var Leia bara dryga året och hade ju fullt sjå med att hålla sig på benen och utforska allt i nivå med en annans knähöjd, medan hennes äldre kusiner kunde gå runt och greja med de olika uppfinningarna och experimenten.


Vi har just kommit innanför dörrarna och upptäckandet startar direkt! Vi kom lagom när det öppnade klockan 11 och det var alldeles lagom med folk. Allteftersom fyllde det såklart på med folk, men det gjorde inget för alla går ju varven och våningarna i en viss ordning. Så vi låg hela tiden steget före vilket gjorde det hela väldigt lugnt och skönt. I restaurangen bl.a. var vi så gott som ensamma, vilken annars vid lunchtid brukar vara en ganska kaosartad upplevelse.

Nu skulle morfar se mig! Leia leker i en riktig Scanina-lastbil!


Lamp- och ljusspel!
Det finns en våning med massor av vattenlek och experiment. Detta tyckte Leia var extra roligt och var en stund senare ganska blöt!
Gungeling!


En liten vilpaus och amningsstund i JÄTTE-stolar. Tom med en annan kände sig liten för ovanlighetens skull =D


Det blev en lyckad dag! Timmarna sprang iväg och när klockan var strax före fyra satte vi oss i bilen på väg hem. Båda barnen somnade som stockar och sov gott hela vägen hem!

Hoppas er helg också varit bra!
// Helena

Till top