madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Grrr & morr!

Dagbok Permalink4

Grrrrr! Det är en måttligt irriterad Helena som skriver! Tog en timme av Leons sovtid till att blogga i förmiddags. Det var mycket att uppdatera med tanke på tystnaden förra veckan. Skriver, skriver och skriver och vips så har en hel timme gått, känner mig nöjd. Kände att det var mycket jag ville skriva ner för mitt eget kom ihåg. Avslutar med att ladda upp några bilder och inser då att datorn är off-line. Tror knappt att det är sant, hela inlägget är BORTA! Morrar ordentligt och går och drar nåt gammalt över mig.

Men nu är Leon vaken och nyäten och glad och jag har kommit över min förlust. Har dock varken tid eller ork att göra om inlägget. Får se om viljan kommer igen. Ni får istället se några bilder på en nöjd kille och ett av många projekt som jag pysslat med veckan som gick. Ja, det var därför det var lite tyst här i bloggen då. Det är ju alltid mycket att ta tag i när man varit borta så länge, och så brukar jag ju alltid få lite extra energi då så var det bara att ta tillvara på den. Gårdagseftermiddagen gick till att fixa till en lekhörna till Leon i vårt sovrum. Vi har ju en plan att så småningom göra en liten rockad i huset. Att jag och Jon ska flytta upp, Leon ska flytta ner och få ett lekrum, vi ska göra om förrådet på övervåningen till en walking closet och klädkammaren i hallen ska öppnas upp och bli arbetshörna. Planen är klar och min iver och energi som infann sig när vi väl var hemma gjorde mig redo att sätta igång omedelbart. Men som tur är (ibland) så var det praktikern och realisten Jon som fick sakta ner mig och få mig att inse att vi varken hade tid eller råd att genomföra detta i nuläget.

Lösningen blev snabb och billig och Leon har nu fått en lekhörna i vårt sovrum.  Det var jag som helst inte ville att vårt vardagsrum skulle bli ett lekrum igen. Det kändes som om vi just blivit av med Leias alla blinkande och låtande leksaker där innan det nu var dags för dem att invardera igen.

Kolla in förresten, Leon reser sig sen några dagar tillbaka!

Mot dagis!
// Heléna

Till top