madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Vilket klipp!

Dagbok Permalink1
Igår söndag skulle familjen gå en liten promenad. Vi gick förbi gula området där några mammor gått ihop och ordnat en liten loppis. Tänkte mest att det kunde vara kul för Leia som kunde få fynda något. Det slutade dock med att det blev en hel del leksaker inhandlat.....men inte till Leia utan till hennes mamma! Fick syn på dessa Byggare Bob fordon som är som nya och såldes för 40:- st (BILLIGT!!!) Jag råkade ju ha lite koll på detta då jag jagade dessa på Tradera för ett tag sen till en kompis barn. Jag följde en hel del auktioner och häpnades över var folk var villiga att betala. Vissa av dessa leksaker såldes för upptill 250:- st! Särskilt eftertraktade är denna stora modell som inte säljs längre. Jag köpte till en början bara tre stycken och passade på att upplysa säljaren om vilket klipp jag gjort. Hon blev bara glad att jag uppskattade priset och tyckte det var kul att sälja till någon som var medveten om värdet. Jag köpte även en superfin liten vit jacka till bebis i stl 50 som jag tror är lagom när h*n kommer.

Vi gick vidare på promenaden och jag berättade för Jon om klippet vi gjort och vad de säljs för på Tradera. "Varför köper du inte allihopa då" undrade Jon. "Nja, jag vet inte, det känns inte riktigt som jag och nästan lite fräckt" tyckte jag. Fast efter en snabb överläggning vände jag och gick tillbaka och köpte resten av de fina leksakerna. Så nu ligger de ute till försäljning på Blocket. Vet att de betalas bättra på Tradera, men jag tänkte ändå att det kunde vara värt en chans då jag tycker det verkar så krångligt att sälja på Tradera med allt postande av varor.

Ja, så kan det gå när man ska ut på söndagspromenad! Nu kan ju jag ju fundera ut vad jag ska göra för de "gratispengar" som jag snart ska inkassera!

// Heléna

Till top