madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Pepparkaksbak!

Dagbok Permalink0
Hej! Här kommer juliga hälsningar från Belgien! Här lyser adventspyntet, ljusen brinner och julskivorna går varma. Idag på eftermiddagen har jag som lovat bakat peppaskakshus och pepparkakor med barnen. Det gick riktigt bra och nu är jag varm i kläderna....för efter min vistelse här väntar pepparkaksbak med Saga och Noel.


Kolla in vilket glatt bakar-gäng!


Koncentrationen är på topp.


Wilma in action


Lill-Ville var en riktig hejare på att baka. Han gjorde en alldeles egen
mototrcykel-kaka och massor med "basskorvar".
Elliot spritsar.


Stora, fina Ludvig som fyller elva år imorgon.
 När pepparkaksbaket började närma sig sitt slut blev jag övergiven i köket.
Ludvig och Wilma anslöt sig till Milla som satt och tjuvpysslade runt knuten.


....och kvar blev jag och dammsugaren :-)


Kolla in vilka smarriga peppisar!


Snyggaste pepparkakshuset i Belgien va?Nu ska jag gå och hjälpa Ludde och Camilla i köket, de håller på att förbereda för Taco-middag. Det blev nämligen lite ändrade planer här ikväll. Tanken var ju att jag skulle vara barnvakt här ikväll när Camilla och Daniel åkte på julfest med Daniels jobb. Men sen några timmar tillbaka ligger Daniel nerbäddad i sängen med 40 graders feber. SÅ tråkigt och SÅ  typiskt. För förra året missade de också julesten, då insjuknade Camilla med maginfluensa några timmar innan det var dags att åka. Lite tur i oturen ändå att det var Daniel som blev sjuk och inte Camilla. Jag är ju trots allt här (;-)) och det blir nog lite pyssel här ikväll igen framåt kvällen :-)

Massa kramar //

Heléna
Till top