madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Fredag 19:e december

Hemma hos oss Permalink0
Stackars liten Leia är idag inne på sin tredje dag med hög feber :-(  Trodde på förmiddagen att hon var på bättringsägen då hon varit feberfri i nästan ett dygn. Men så var tyvärr inte fallet, ikväll kom den tillbaka och tog henne hårt. Hon har sen sex-tiden legat i fosterställning i soffan och sovit. Stackars lilla skrutt, hoppas verkligen hon bättrar sig under helgen. Vi har verkligen haft några extremt lugna och mysiga dagar tillsammans sen i onsdags. För det finns ju faktiskt en liten fördel med att barnen är sjuka, nämligen all närhet, kärlek och tillgivenhet man får. Har verkligen tagit tillvara på allt och det har blivit många långa timmar av kramar och mys i soffan! Nu sover dock min skönhet, och jag hoppas att hon är bättre imorgon!

Men, trots detta har jag ändå hunnit med lite annat...

* Vi har pusslat MASSOR. Helt klart Leias favorit sysselsättning just nu!
 
* Tvättat MASSOR (och strykit). Tvättkorgen är idag tom, även om det är tillfälligt så glädjer det mig.

* Bakat julgodis. Som sagt har jag lovat att bidra med julgodis till julfirandet. Fick lite tid över ikväll och jag gjorde chokladkola, Rocky road (kan verkligen rekomendera dessa, se www.recept.nu) samt att jag "pyntat" pepparkakor. Ja, jag fuskade lite och gjorde kristyr och dekorerade färdigköpta, stora pepparkakshjärtan. Tycker helt enkelt att färdigköpta peppisar är mycket godare än hemmabakade.

* (Inte jag), men Jon målade första vändan med slutfärgen i Leias rum ikväll. Inte dåligt - det närmar sig :-)

* Har ordnat lite i pysselrummet! Fått upp ett vitrinskåp som jag fick från mamma och pappa. Inget får gå till spillo! Perfekt till alla småsaker i scraphörnan tänkte jag, och nu hänger det där.I fredags var Leia feberfri några timmar och orkade sitta med oss och äta en stund till middagen. Däremot skulle hon inte sitta på sin vanlig stol, utan skulle sitta på den här.
Ha en skön helg allihopa. Stressa inte, det blir jul ändå :-)

Kramar
// Heléna

Till top