madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Antog Millas utmaning!

Scrappat Permalink2
Blev utmanad av syster Milla att scraplifta samma LO som hon gjort från SB mm. Se Millas version på hennes http://millaspyssel.blogg.se den heter "Fiska krabba".     

(Klicka på småbilderna för att se dem bättre)

Ja här blev det Hello Kitty för hela slanten, har visst snöat in på tema-layouter. Den blev verkligen olik Millas, har inte liftat lika hårt utan ändrat en del. Har inspirerats av upplägget med mönsterpapper, den rivna kansten och sömmen (tog faktiskt fram symaskinen och skulle sy som det var på orginalet men det var för tjockt papper och maskinen strejkade. Därför fick mina svarta rick-racks symbolisera sömmen). Har även liftat att dokumentationen sticker ut från kortet samt upplägget med dekorationer som en "visuell triangel".

Hello Kitty-rubriken, själva figuren och pippisarna har jag skrivit ut från en Hello Kitty-sajt och målat med distresser. Skrev ut på fotoblad för att det skulle bli lätt att måla på. Gillar verkigen färgkombon cerist/svart, absolut inga färger jag skulle klä mig i eller inreda i, men att scrappa är de helt OK!

Nu är helgen räddad!
// Heléna
Till top