madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Scrap-träff med Åsa!

Scrappat Permalink2

Idag har jag och Åsa setts för att ha en liten pysselstund tillsammans - jättetrevligt och KUL att få sitta och knåpa med nån annan frälst. Vi var nog ganska nöjda båda två med dagens skörd tror jag. Jag gjorde en LO och ett kort och Åsa två kort - det är väl OK om man har två småttingar med. Lilla Leia skötte sig exemplariskt och sov tre timmar ute i vagnen. Molly var också en duktig tjej även om hon helst ville vara med mammorna och scrappa (SÖTNOSAR!!!).
Glömde visst lägga in kortet, men här kommer även en LO som hag gjorde igår.

image58

"Vår SESSA fyller 1 år"
Papper/ cardstock: Dèja Views - Sharon Ann´s collection som sitter fäst på ett Bazzill cardstock; Bokstäver: QK Katie och Thickers; Hjärtbrads: ? köpta i Belgien; Kronstämpel: Panduro (embossad med silver); Krona och hjärtan: Panduro; Bling circle frame: Heidi Swapp.

image59

Papper/ cardstock: Urban lilly - Peek / Bazzill; Bokstäver: Thickers; Blommor: You do; Brads: Panduro; Rubons: Panduro. Har använt mig av min cirkelskärare (Making memories till fotot och fotomattan).

Till top