madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Sportlov

Bloggar från min iphone, Dagbok, Enya, Hemma hos oss Permalink0
Fredag idag och jag och Enya valde att ta ledigt! Vi tog sovmorgon och låg kvar i sängen till 08:30, det är mysigt det! Resten av familjen är på Öland och firar sportlov sen förra helgen. Jag har jobbat i veckan och då har mamma hjälpt mig och sovit här med Enya tre nätter, vilket gått jättebra. Har gjort första hela veckan på Nacka och det känns väldigt bra det med. Det är skönt att kunna vakna vid kl 14 och vara pigg och utvilad och kunna gå och hämta på dagis kl 15.  Vi har haft väldigt lugna och mysiga eftermiddagar.  Vi har hållt oss inne och följt väderdramatiken som rått i veckan. Det har snöat massor och någon är lycklig som fått åka kälke till och från dagis. 
(null)

(null)

(null)

(null)
Nu sover lillfisan och när hon vaknat ska vi ta oss till affären för att handla lite till helgen. Ikväll blir det mys i soffan och imorgon planerar jag att vi ska åka till Junibacken. Ska försöka hinna packa lite också. Har inte direkt packat i veckan. Men förberett ändå då jag rensat och sorterat så det ska gå enklare plocka ihop sen. Har även lagt mycket tid de senaste veckorna på att förbereda nya avtal för el, bredband, tv etc. Har tecknat ny försäkring och i samband med det passat på att se över alla försäkringar och jämföra några olika bolag. I slutändan valde jag att gå med i facket för att genom Folksam få väldigt förmånliga priser. Det har varit timmar i telefon vissa dagar, men det känns skönt att ha koll på läget. 

Förra helgen när familjen åkt på lördagen, blev det storstädning hemma. Det var väldigt välbehövligt kan jag lova. Att solen lös in i vårt dammiga hem gjorde inte saken bättre. Enya sov hela 3,5 timme denna dag och jag hann massor! På kvällen gjorde vi fruktsallad som vi mumsade på när vi tittade på Pippi på rymmen. På söndagen fick jag hjälp av mamma och pappa. Dom åkte med mig och Enya till Ikea för att köpa en ny säng till Leia som hon ska få i födelsedagspresent. Den är stor och vi behövde släp för att få hem den. Nu står den och väntar i förrådet och ska snart stå som överraskning i Leias nya rum i huset. Tänk på måndag är det bara två veckor kvar tills vi får nycklarna!!!
Nu har Enya vaknat, så vi ska äta lite mellis och sen åka å handla.  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Trevlig helg💕
Till top