madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Sommarlov

Bloggar från min iphone, Dagbok, Enya, Hemma hos oss, Leia, Leon Permalink0
Nu är det sommar på riktigt! Barnen har fått sommarlov ☀️. Enya är däremot på dagis i en vecka till. Leon skulle vara på fritids denna vecka ut, men han hade lite feber i natt och har lite ont i halsen så han har varit hemma idag. Vilken tur för honom som tyckte det var hemskt att han skulle gå på fritids tre HEEEELA dagar på hela sommarlovet, stackars barn.
Alla barnen i klass 2 hade skrivet egna sommardikter som de läste upp för föräldrarna.
(Leia står längst bak i mitten med blommor i håret).
Vi har varit hemma idag och tagit det rätt lugnt. Vågar man säga att det kändes skönt med lite mulet och svalare väder? Älskar värmen och den "extra sommar" vi fått i maj och juni, och den får gärna fortsätta. Men nån dag däremellan får det gärna regna lite så man kan njuta inne utan att skämmas.
Pysslade lite i köket på förmiddagen. Torkade av bänkar och skåp och städade ur kylen bl.a. under tiden tvättmaskinen jobbade. Alltså hur snabbt blir det tvättkaos? Var borta i 1,5 dygn, sen var det kört. Då hade ändå Jon tvättat nån maskin samt vikt en. Detta evighetsprojekt! Visst har jag sagt att jag är glad och tacksam över vår tvättstuga? Det känns tom lite roligare att tvätta nuförtiden, å det är ju tur det!
(null)
Trivs också väldigt bra i vårt kök! Gillar alla skåp och all förvaring, men framförallt alla arbetsytor. Köksön är fantastisk att arbeta vid. Det var något jag saknade i radhuset. Så skönt att det finns gott om plats att baka och pyssla samt att skåpen är luftiga och det inte kräver Tetris-kunskaper för att få allt att rymmas.
Tog några bilder när jag städat i morse. 
Husets ❤️
(null)
(null)
(null)

(null)
(null)
Passade även på att fota vår "nya vägg" i vardagsrummet. Vad tycker ni? Blev det fint? (null)
(null)
Jons guldbockar fick sällskap av lite tavlor med naturmotiv samt några fina ord. 
 
Även uppe i allrummet kom det upp några nya tavlor jag beställt från desenio.se. 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Tavlorna ovanför soffan köpte jag på Gallerix tidigare. Men de med rosa blommor är nya. Tänkte vi skulle flörta lite med tapeten nu när den väl sitter där. Nu saknas bara en hylla som ska sitta ovanför skrivbordet, den står i garaget och väntar. Tycker det är riktigt trivsamt här uppe. Både Jon och jag hamnar ofta här uppe, även om det var tänkt som barnens tv-rum i första hand. 
 
Nähä, nu är det dags att sätta fart och ta upp de här juvelerna ur badet. Snart kallar jobbet. 
(null)
(null)
Klippte Enyas lugg lite innan badet. Hon ser plötsligt så stor ut. Å, Leon låg i poolen hela söndagen som ni ser på hans rygg. Lilla pepparkaka 😊
 
Ha det bra!
Helena 
Till top