madebyhelena

Välkommen att följa mig och min familj till både vardag och fest! Här försöker jag även låta min kreativa sida smitta av sig och inspirera!

Nattsuddar

Bloggar från min iphone, Dagbok, Enya, Finaste barnen, På äventyr Permalink0
Hej!
Det är mitt i natta nu igen och trots att jag är ledig är jag vaken.....suck! Vaknade till vid strax efter två av att Enya lät i sömnen. Jon kom lagom insläntrades efter att ha somnat i soffan. Vi pratade en stund, Jon somnade gott om och jag låg klarvaken och pigg. Kände att det var lika bra att gå upp. Har plockat lite i köket. Vikt lite tvätt och satt igång en maskin. Lite terapitid så här på natten alltså. Försöker se det som en mysig stund istället för att bli frustrerad. Håller lite koll på kylskåpet också. Verkar som om det gått sönder. Hittade en liten pöl på golvet igår kväll. Tyvärr hade sockeln till skafferiet intill sugit upp vattnet, så den var bara att bryta loss. Tur iofs att golvet klarat sig bra. Tyvärr verkar det fortsätta att rinna lite vatten inifrån kylen, så den klarar väl inte att hålla kylan ordentligt. Skit också, känns som lite dålig timing. Ingen roligt utgift lagom innan flytt. Annars har vi varit ärliga och sagt till nya att ägarna att vitvarorna sjunger på sista versen. Tycker vi haft lite oflyt på sistone. Har nog inte nämt det, men Jon har haft tre bilinbrott på sex veckor! Man blir minst sagt less! 

Men nu till något mycket bättre! Nämligen en ledig helg med familjen! Njöt så av fredagskvällen igår, den kändes minst sagt helig. Det kändes som evigheter sen. Och när jag kollade mitt schema så var också så. En bit innan jul sen vi hade en ledig helg hemma. Dessa jobbhelger tar snart knäcken på mig. Mest för att jag har dåligt samvete gentemot barnen. Är snart på väg mot nytt jobb igen. Skriver mer om det när allt är klart!

Det var underbart att få vakna upp till ett vinterlandskap imorse och sol på det. Bästa jag vet! Jon stack iväg på jakt och vi hade en lugn och skön morgon. Försökte få lite gjort inne innan vi hade siktet inställt på pulkabacken. Vi mötte Sofia och hennes stora barn där, Olivia hade fått Scharlakansfeber. Vi hade jättemysigt och barnen åkte sig trötta. Enya tyckte det var superkul och inte det minsta läskigt! Vi pausade med varm Oboy i backen sen visade Enya tydligt att hon började bli trött då hon lade sig raklång i pulkan och vägrade att resa sig. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Imorgon blir det en ny tur till backen. Man få passa på så länge snön är kvar. Mamma och pappa kommer förbi också och vi tänkte grilla lite korv ute.
(null)
Väldens gulligaste lilla tjej som mer och mer hämtar dockan. Leias Molly-docka hon fick i 1 års present. Hon pysslar om, ger napp och välling och bäddar ner i vagnen. Annars är det Pippi Långstrump för hela slanten nu. "Titta Pippi" är det första hon säger när hon kommer hem från dagis. "Pippi häst, Pippi apa" är också vanliga meningar. Hon bubblar på som bara den just nu. Och fem ords meningar blir allt vanligare. Härom dagen sa hon " Titta Pippi tv Eons jum". Inte illa! 

Det börjar bli morgon! Ska försöka somna om en stund. Ta hand om er!
Kram 💕
Till top